TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ful me zivcira ovo iskrcavanje po bidu. i kao imaoca TNSA i kao moguceg kupca TNSA. trebalo bi mu povuc kupnju na 6000 pa neka prodaje ako tolko zeli. stavi brate nalog svega sta mislis prodat, stavi na kolko zelis prodat, pa da vidimo svi kolko je to. a ne ovako navlacit kupnju i onda tuc po bidu. mozda ni covjeku nije jasno da gubi lovu. stavi nalog na 8300 pa neka te grickaju, ko zeli ce kupit. ovako i sebi i nama rusis cjenu.

Što je, promijenio si ploču? Samo neka ruše, pravu branu napravit ćemo na 7000 kn pa neka sve tamo iskrca. Kao što si rekao, zašto da mu plaćamo par stotina kuna kad ne moramo? Ajmo svi na 7000 kn pa neka spušta dolje!

Ignore: KressoM, delux

ajmo, ja sam za, ajmo svi spustite kupnju na 7k. brokeri Nava Banke, spustite kupnju ako ovo citate. ajmo svi na 7k.

ajmo, ja sam za, ajmo svi spustite kupnju na 7k. brokeri Nava Banke, spustite kupnju ako ovo citate. ajmo svi na 7k.

Nevjerojatno.

Nevjerojatno.

Upravo je to i meni prošlo glavom. Nevjerojatno.

I ponovo 25 crveno! Izgleda da 25 crveno uvijek dobiva!

Interesantno kako se u novinama više ne pojavljuju oglasi za prodaju stambenog i poslovnog prostora u
Tornju. Par dana za redom u svim novinama preko cijele stranice i gotovo.

Dobili smo novi ulazak u top10:

evo nam Elkice u TOP10. dobro i za dionicare ELKE i za dionicere TNSA [smiley1]

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

evo nam Elkice u TOP10. dobro i za dionicare ELKE i za dionicere TNSA [smiley1]

..osjećam se prozvanim 🙂 Al ipak, šta sad oni hoće s TNSA-om u portfelju? Možda da cayman odgovori na to pitanje..

Stvarno,zašto je to dobro za dioničare TNSA?

imati ce kome prodavat kad ih ulovi panika [smiley1]. dobro je u tim trenucima imati i nekog veceg spekulanta uz bok

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

eric:

imati ce kome prodavat kad ih ulovi panika [smiley1]. dobro je u tim trenucima imati i nekog veceg spekulanta uz bok

Najbolje je ipak ne imati nikakvog većeg špekulanta kraj sebe. Osim toga kraj Tome Jozića, što će ti još koji.

Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je." Zagreb, 29.04.2006.g

New Report

Close