Ne znam zašto ste se tako uzrujali,kada ste tako sigurni u vaše “pouzdane” informacije?
Moj target će biti ipak nešto niži od vašeg,jer ja sam anonimus a vi stručnjaci….
Što se tiče savjeta i informacija radije bih pitao Vidovitog Milana koju dionicu kupiti,nego vas…
Svejedno,želim vam puno uspjeha u vašim daljnjim transakcijama.
Sada kad smo riješili drhtavih ručica idemo opet gore.[smiley2] Pozdrav
A mozda da se jos malo stresu te drhtave rucice [smiley10].
Moj target će biti ipak nešto niži od vašeg,jer ja sam anonimus a vi stručnjaci….
Ajde Slave iskracaj se na 8, to ti je O.K. cijena
Nava Banka ušla među prvih 10. Ima li itko kakav info tko bi se mogao skrivati iza ovog računa? Da li netko tko će podržati protuprijedlog?
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 8.071 28,07 Osnovni račun
2. JOZIĆ TOMO 1.482 5,15 Osnovni račun
3. HPB D.D. 1.420 4,94 Skrb. račun
4. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 1.153 4,01 Skrb. račun
5. FILIPOVIĆ MARIJAN 1.029 3,58 Osnovni račun
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 603 2,10 Skrb. račun
7. HOMAN MOIRA 444 1,54 Osnovni račun
8. MITROVIĆ MILIVOJ 329 1,14 Osnovni račun
9. ALVIŽ NICOLAS 301 1,05 Osnovni račun
10. NAVA BANKA D.D. ZAGREB 230 0,80 Osnovni račun
Ukupno: 52,38
A tko će se pojaviti na skupštini i da li će se uopće pojaviti u ime HFP i koji će prijedlog oni podržati ?! …[smiley2]
ipak su se iskrcavanja s HPB smanjila/prestala. zadnjih dana se skida jedva 10tak dionica s racuna dnevno. znaci li to da sljedi udaranje po bidu ko sad zeli dionicu?
Nava Banka ušla među prvih 10. Ima li itko kakav info tko bi se mogao skrivati iza ovog računa? Da li netko tko će podržati protuprijedlog?
10. NAVA BANKA D.D. ZAGREB 230 0,80 Osnovni račun Ukupno: 52,38
Ne skriva se nitko, pa nije skrbnički račun. Osnovni je, znači Nava banka!
ipak su se iskrcavanja s HPB smanjila/prestala. zadnjih dana se skida jedva 10tak dionica s racuna dnevno. znaci li to da sljedi udaranje po bidu ko sad zeli dionicu?
Jos se iskrcava netko