TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mauricije: ” Koliko po tvome to još može dolje, onako od oka? ” Dolje? Nakon novinskog članka “KVADRAT STANA U TOWERU 3000 EURA”? Dobar vic iako bih volio da si u pravu jer doista bih volio dokupiti još 10-15 komada na 8000.

i ja isto [smiley2]

mauricije:

Koliko po tvome to još može dolje, onako od oka?

Dolje? Nakon novinskog članka “KVADRAT STANA U TOWERU 3000 EURA”? Dobar vic iako bih volio da si u pravu jer doista bih volio dokupiti još 10-15 komada na 8000.

To nije nikakva vijest kolega. Vijest ce biti kad procitam naslov “Rasprodani svi stanovi u Tower centru po 3000 € po kvadratu”. Ovo je tek vijest o pocetku prodaje koja jos nema veze ni sa cime.

Kad budu rasprodani svi stanovi u Toweru po 3000 EUR/m2, cijena TNSA na burzi bit će debelo iznad 10.000 kn..[smiley2] Vjerujem da će već ova najava prodaje stanova po toj cijeni ubrzo (sutra?) podići cijenu TNSA prema 9000 kn

Ignore: KressoM, delux

bambi: ” KVADRAT STANA U TOWERU 3000 EURA Sljedeći tjedan počinje prodaja stanova i uredskih prostora u Tower centru na Pećinama. …… Veličina stanova i uredskih prostora je od 150 do više od 300 kvadrata. Cijena četvornog metra stanova je od 2800 do 3000 eura. ……. Povećanje broja stambenih kvadrata će sigurno omogućiti tvrtki ogroman profit i ekstra zaradu jer ne treba sumnjati da će potražnja za stanovima u plavom tornju na Pećinama bili velika. Poznato je da na tržištu najprije planu najskuplji stanovi koji imaju visoki standard opremljenosti, a na prodaju u svakom slučaju utječe i lokacija. Pećine su poznate kao elitni dio grada ……….. ” Ovi dijelovi gore zvuče vrlo zanimljivo [smiley2] Sumnjam da će se idući tjedan TNSA moći kupiti po 8000, prije da će nakon ove vijesti cijena na 9000 kn, ako ne i preko toga

Slažem se u potpunosti, ovo je prava prava lova koja bi trebala “kapnuti” u Policentro a time posredno i u Transadriu. Ako je točno što se priča o potražnji za stanovima, moglo bi to planuti sve u 6. ili 7. mjesecu što znači da bi se financijski efekti vidjeli već u 2QFI a što je vrlo brzo. 9.000 pa i 10.000 će tada biti jeftin dokup.

Hogar vozi Volvo

Transadri nominirana za dionicu godine!

http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=20285

Hogar vozi Volvo

avax10: ” mauricije: ” Koliko po tvome to još može dolje, onako od oka? ” Dolje? Nakon novinskog članka “KVADRAT STANA U TOWERU 3000 EURA”? Dobar vic iako bih volio da si u pravu jer doista bih volio dokupiti još 10-15 komada na 8000. ” To nije nikakva vijest kolega. Vijest ce biti kad procitam naslov “Rasprodani svi stanovi u Tower centru po 3000 € po kvadratu”. Ovo je tek vijest o pocetku prodaje koja jos nema veze ni sa cime.

Dragi kolega ,ako niste znali prodajna cijena na Pećinama je min.2000 eura i to starih stanova,a inače je potražnja za stanovima na toj lokaciji puno veća nego ponuda!Riječ je ipak o novogradnji i luksuzno uređenim stanovima kojih itekako manjka u Rijeci!
Vjerujem da će biti zainteresiranih i iz drugih krajeva Hrvatske a ne samo iz Rijeke,a Vi kolega požurite sa kupnjom TNSA jer će u buduće vijestikoje se tiču TNSA biti samo prave vijesti(pozitivne).

Podsjećam na članak iz 11 mjeseca prošle godine u Novom listu:
Zasad tek primamo rezervacije. Stoga ne znamo ni koliko će točno biti stanova, jer zasad slušamo želje potencijalnih kupaca, ali zasad mogu reći to da je rezervacija toliko da smo za stanove osigurali deset katova, dok će preostalih šest biti u službi poslovnih prostora, kazuje Sergio Innocenti.

Zar mislite da su sa cijenom od 3000 eura izašli u javnost bez veze!

…nema veze s dionicom TNSA…al te koji ce dat 3000 evrica po kvadratu za stan u onom “neboderu” ja bi u top [smiley2] , i to u roku ODMAH! [smiley1]…i neces ti elitnog dijela…btw. moj poznanik je kupio stan 70m zracne linije od Towera (koji se inace nalazi se na granici Pecina i Donje Vezice) – odmah preko pruge za ispod 1000 evrica po m2…[smiley11]

[url]http://melaman2.com/cartoons/singles/mp3/mumbly.mp3[/url]

feki moj da ti ja ne pričam…

stan od 40 m2 u Zagrebu recimo uz Savsku košta cca 90000€ a odeš li 30 km dalje možeš za 30000€ kupiti 100m2 kuće i 20000m2 zemlje…

pa ti misli…

nema mi druge nego se zae..ti

Dragi kolega ,ako niste znali prodajna cijena na Pećinama je min.2000 eura i to starih stanova,a inače je potražnja za stanovima na toj lokaciji puno veća nego ponuda!Riječ je ipak o novogradnji i luksuzno uređenim stanovima kojih itekako manjka u Rijeci!
Vjerujem da će biti zainteresiranih i iz drugih krajeva Hrvatske a ne samo iz Rijeke,a Vi kolega požurite sa kupnjom TNSA jer će u buduće vijestikoje se tiču TNSA biti samo prave vijesti(pozitivne).

Kolega ja uopce ne polemiziram jel ta cijena visoka, niska ili kakva god. Samo sam komentirao da je ovo tek OGLAS za pocetak prodaje. Kad prodaja bude REALZIRANA po tim cijenama onda ce to biti vijest. A da ce bas planuti cijela zgrada u 5 minuta ili par dana cisto sumnjam.

feki moj da ti ja ne pričam…

stan od 40 m2 u Zagrebu recimo uz Savsku košta cca 90000€ a odeš li 30 km dalje možeš za 30000€ kupiti 100m2 kuće i 20000m2 zemlje…

pa ti misli…

Ucinih takom kolega. Cak nije trebalo ici 30 km. Dovoljno je bilo i 25 [smiley2]

svaka čast!!!

nema mi druge nego se zae..ti

New Report

Close