TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Danas u Jutarnjem listu reklama A4 formata , za početak prodaje stanova i poslovnih prostora u Tower Centru.

Nevjerojatno, društvo, koliko je vas izgubilo žifce samo mjesec dana prije skupštine (bez Fude? itd.)… i prodajete… a čekali ste najmanje 6 mjeseci… a jedna od odlika dobrog investitora je strpljenje, a vi ga ipak nemate… uđoh tek na 7200 nakon onog ‘iskrenog’ pisma koje je bilo ovjereno pečatom za razliku od Fudinog bez istog… i nije mi ža’ jer vjerujem da TNSA vrijedi znatno više nego ovo sad… a i vi to znate! [smiley1]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Ja udjoh na 9100 pa ne mislim prodavat ni ako krene ozbiljno ispod 8k.
Mogu jedino nadokupiti. Ali stvarno ni meni nije jasno kako netko toliko ceka i onda prodaje netom prije skupstine.

Trebala bi država dat poticaj 20kn po dionici HT ko što daju za svinje

Danas u Jutarnjem listu reklama A4 formata , za početak prodaje stanova i poslovnih prostora u Tower Centru.

Reklama je na cijeloj stranici, zadnja tri dana, u Jutarnjem , Večernjem i Novom listu.

Reklama je na cijeloj stranici, zadnja tri dana, u Jutarnjem, Večernjem i Novom listu (za druge novine ne znam).

Nevjerojatno, društvo, koliko je vas izgubilo žifce samo mjesec dana prije skupštine (bez Fude? itd.)… i prodajete… a čekali ste najmanje 6 mjeseci… a jedna od odlika dobrog investitora je strpljenje, a vi ga ipak nemate… uđoh tek na 7200 nakon onog ‘iskrenog’ pisma koje je bilo ovjereno pečatom za razliku od Fudinog bez istog… i nije mi ža’ jer vjerujem da TNSA vrijedi znatno više nego ovo sad… a i vi to znate! [smiley1]

Pa tko prodaje, svi se koliko vidim nadaju jeftinom dokupu, a žale što nisu prodali po 9.900 i ponovno sada kupili. Meni se činilo da su zadnja trgovanja TNSA rezultat prodaje marginaša ili sam u krivu ?!

Mislim da si u pravu, marginalci su cinili velik dio ovih koji su prodavali.

Trebala bi država dat poticaj 20kn po dionici HT ko što daju za svinje

Pa tko prodaje, svi se koliko vidim nadaju jeftinom dokupu, a žale što nisu prodali po 9.900 i ponovno sada kupili. Meni se činilo da su zadnja trgovanja TNSA rezultat prodaje marginaša ili sam u krivu ?!

Sve je moguće, isto tako možda se i namjerno ruši cijena, zbog onih trezorskih 5% ne više od tržišne.

Inače, za TNSA čisti signal kupnje,što je previše je previše.

deus:

Sve je moguće, isto tako možda se i namjerno ruši cijena, zbog onih trezorskih 5% ne više od tržišne.

Inače, za TNSA čisti signal kupnje,što je previše je previše.

Ja bih rekao da će ta kupnja u trezor ići izvan burze, jer ako kupuju na burzi onda je ovo o 5% nepotrebno, jer je svaka cijena tržišna cijena u tom trenutku

Koliko po tvome to još može dolje, onako od oka?

deus: ” Pa tko prodaje, svi se koliko vidim nadaju jeftinom dokupu, a žale što nisu prodali po 9.900 i ponovno sada kupili. Meni se činilo da su zadnja trgovanja TNSA rezultat prodaje marginaša ili sam u krivu ?! ” Sve je moguće, isto tako možda se i namjerno ruši cijena, zbog onih trezorskih 5% ne više od tržišne. Inače, za TNSA čisti signal kupnje,što je previše je previše.

Slažem se kolega mauricije,također mislim da niže nema razloga da ide,osim radi dokupa. Samo da podsjetim 19. 4. kod blage korekcije cijena je bila cca 7900kn,i kratko vrijeme je skočila 25%,bila na 9600kn-9800kn, a uskoro će vrijeme pokazati šta će biti.[smiley11]

Koliko po tvome to još može dolje, onako od oka?

Dolje? Nakon novinskog članka “KVADRAT STANA U TOWERU 3000 EURA”? Dobar vic iako bih volio da si u pravu jer doista bih volio dokupiti još 10-15 komada na 8000.

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close