TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Elvar: ” ajde jedno laičko ali i ozbiljno pitanjce: kako HFP sudjeluje u glasovanju i na koji način? ” Šalju predstavnika…sa brdom glasova…[smiley2][smiley2][smiley2]

kojiće glasati za “nase”, koliko znam[smiley2]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Elvar: ” ajde jedno laičko ali i ozbiljno pitanjce: kako HFP sudjeluje u glasovanju i na koji način? ” Šalju predstavnika…sa brdom glasova…[smiley2][smiley2][smiley2]

i taj predstavnik dobije naredbu za koga? ili tko mu više ponudi? jer meni se jedino on čini bitnim u cijeloj priči…

nema mi druge nego se zae..ti

Čini mi se da bi ekipa mogla dočekati petak 13. u Rijeci…[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Asko:

i taj predstavnik dobije naredbu za koga? ili tko mu više ponudi? jer meni se jedino on čini bitnim u cijeloj priči…

Mislim da Hugo zna detalje, to mu je struka….Huig de Groot?!?[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Fino, izašlo izvješće o Skupštini. Fino fino.

kolko vidim jako puno se ocekuje od ove skupstine. cjena ce ili odletit, ili se srozat. sad definitivno nema smisla prodavat.

Čini mi se da bi ekipa mogla dočekati petak 13. u Rijeci…[smiley2][smiley2][smiley2]

Vidjet cemo za koga ce biti petak 13!

Asko: ” Čini mi se da bi ekipa mogla dočekati petak 13. u Rijeci…[smiley2][smiley2][smiley2] ” Vidjet cemo za koga ce biti petak 13!

a sta vi, kolega mislite..za koga?
[smiley5]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Elvar: ”
Asko: ”
Elvar: ” ajde jedno laičko ali i ozbiljno pitanjce: kako HFP sudjeluje
u glasovanju i na koji način? ” Šalju predstavnika…sa brdom
glasova…[smiley2][smiley2][smiley2]

i taj predstavnik dobije naredbu za koga? ili tko mu više ponudi? jer
meni se jedino on čini bitnim u cijeloj priči…

Mislim da Hugo zna detalje, to mu je struka….Huig de
Groot?!?[smiley2][smiley2][smiley2]

ako sam dobro shvatio taj diže ruku po diktatu,tj. kako mu gazda iz ZG veli, a ako nije u stanju zapamtiti – zapiše si na papirić.

čini mi se da nas hfp ne treba brinuti. zasad.

ja mogu reći samo ….sve 5… ako vidimo tko je na listi za novi NO, onda znamo da će cijena gore….. zašto…? pa zto jer većina ljudi sa liste su kupovali dionice kad su bile ispod 3000… da pitati i jednog od njih za prodaju , svi će vam reći da će prodavati tek na 17 000… imena imate, slobodno nazovite….
današnja cijena je oko 8k – 9k…stoga…još ide TNSA gore skoro 80 %……lijepa zarada do kraja 7-8 mjeseca….taman za more [smiley1][smiley1][smiley1]

…. današnja cijena je oko 8k – 9k…stoga…još ide TNSA gore skoro 80 %……lijepa zarada do kraja 7-8 mjeseca….taman za more [smiley1][smiley1][smiley1]

ako tako bude .. ostat će nešto i za skijanje [smiley2]

[b]"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju"[/b]

ja mogu reći samo ….sve 5… ako vidimo tko je na listi za novi NO,
onda znamo da će cijena gore….. zašto…? pa zto jer većina ljudi sa
liste su kupovali dionice kad su bile ispod 3000… da pitati i jednog
od njih za prodaju , svi će vam reći da će prodavati tek na 17 000…
imena imate, slobodno nazovite….
današnja cijena je oko 8k – 9k…stoga…još ide TNSA gore skoro 80
%……lijepa zarada do kraja 7-8 mjeseca….taman za more
[smiley1][smiley1][smiley1]

hahahah, ti si ih nazvao??? [smiley2][smiley2][smiley2] ovo je da krepaš! svaka čast!

imaš broj? [smiley2], da to nije možda nekakav hot lajn, ono… uzdasi i sl.???

po toj cijeni će prodati onaj kojem gori pod nogama – to je čak cijena ispod zimzijevog targeta. a kaj vele kak bude do kraja godine sa cijenom? jesu li ti rekli i hoće li biti suša ovog ljeta?

daj reci da se pod kamenižinjeringom ne skriva možda onaj bauštelac iz slavonije?

New Report

Close