TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ono sta ja ne razumijem je zasto se netko iskrcava tako nisko (8100 kuna) kad je prodaja tako visoko (8500 kuna) iako ako pogledamo kupnja/prodaja ozbiljnije prodaje nema sve do 9000 kuna/dionici? ili zna nesto sta mi neznamo, ili ima daleko bolju ponudu pa gleda da sto prije izade, ili jednostavno nema mostich, pa lupa brojke bezveze, iako mi je ova treca najmanje vjerojatna solucija.

T.J. prodaje s margina. Prati hpb račun u sda pa ce ti sve biti jasno.

ono sta ja ne razumijem je zasto se netko iskrcava tako nisko (8100 kuna) kad je prodaja tako visoko (8500 kuna) iako ako pogledamo kupnja/prodaja ozbiljnije prodaje nema sve do 9000 kuna/dionici? ili zna nesto sta mi neznamo, ili ima daleko bolju ponudu pa gleda da sto prije izade, ili jednostavno nema mostich, pa lupa brojke bezveze, iako mi je ova treca najmanje vjerojatna solucija.

Morao pokriti nešto što je kupio, ali ima još dovoljno da se veseli rastu. Trust me!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Morao pokriti nešto što je kupio, ali ima još dovoljno da se veseli rastu. Trust me!

Jel to odgovor iz prve ruke? [smiley2]

Ne očekujem kod nijedne dionice rast u postotcima u kojima će rast ova dionica u tako (jako) kratkom periodu. To je moje mišljenje, nadam se da se ne varam.[smiley1]
Zato ja svoje nedam!

www.HonorarniPosao.net Biznis s manje stresa i jako dobrom zaradom -----> Domaining, trgovanje web domenama (web adresama) Ozbiljan posao, detalji na web stranici

Liparilo se na kupnji cijeli dan

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

ono sta ja ne razumijem je zasto se netko ….

iznenadio bi se kolko ima ljudi koji trguju a da ne znaju ni kako osnovne stvari na burzi funkcioniraju

[b]"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju"[/b]

Na temelju članka 32. Statuta dioničkog društva TRANSADRIA, međunarodna špedicija, Rijeka, Uprava Društva saziva
GLAVNU SKUPŠTINU

dioničkog društva TRANSADRIA, međunarodna špedicija, Rijeka, koja će se održati 12. 7. 2007. u 12 sati u velikoj sali poslovne zgrade Transadria u Rijeci, Riva Boduli 1.
I. Dnevni red:
1. Razmatranje godišnjih izvještaja Uprave i Nadzornog odbora
1.1. Godišnji izvještaj Uprave o stanju Društva u 2006. godini
1.2. Godišnji financijski izvještaji Uprave za Maticu i Grupu za 2006. godinu:
– račun dobiti i gubitka
– bilanca
– bilješke i računovodstvene politike
– izvještaj o novčanim tijekovima
– izvještaji o svim promjenama glavnice
1.3. Izvještaj revizora Društva
1.4. Izvještaj Nadzornog odbora o obavljenom nadzoru poslovanja Društva za 2006. god.
1.5. Odluka o upotrebi neto dobiti za 2006. god.
U svezi s ovom točkom dnevnog reda Uprava i Nadzorni odbor predlažu da Glavna skupština donese sljedeću odluku:
»Neto dobit Društva u 2006. god. iznosi 2.343.113,63 kn i namjenjuje se za:
zakonske pričuve 117.155,68 kn
zadržanu dobit 2.225.957,95 kn«.
1.6. Odluka o davanju razrješnice članovima Nadzornog odbora
U svezi s ovom točkom dnevnog reda Uprava i Nadzorni odbor predlažu da Glavna skupština donese sljedeću odluku: »Daje se razrješnica članovima Nadzornog odbora za 2006. god.«
1.7. Odluka o davanju razrješnice članovima Uprave
U svezi s ovom točkom dnevnog reda Uprava i Nadzorni odbor predlažu da Glavna skupština donese sljedeću odluku: »Daje se razrješnica članovima Uprave Društva za 2006. god.«
1.8. Odluka o imenovanju revizora Društva za 2007. godinu
U svezi s ovom točkom dnevnog reda Nadzor­ni odbor predlaže da Glavna skupština donese sljedeću odluku:
»Za revizora Društva za 2007. godinu imenuje se revizorska tvrtka Inženjerski biro-revizija d.o.o., Rijeka, Riva 20.«
1.9. Odluka o razrješenju članova Nadzornog odbora Društva
U svezi s ovom točkom dnevnog reda Nadzorni odbor predlaže da Glavna skupština donese sljedeću odluku:
»Članovi Nadzornog odbora Društva, i to:
Denis Fudurić, predsjednik
Gordana Delić
Duško Klisović
Ivan Rajnpreht
razrješuju se dužnosti zbog isteka mandata.«
* * *
Na temelju članka 282. Zakona o trgovačkim društvima Uprava Transadrije d.d. Rijeka, Riva Boduli 1, objavljuje
PROTU PRIJEDLOGE

dioničara KAMEN-INŽENJERING d.o.o., Dinko Kamenić, Marko Milković, Damir Račić, Zoran Korda, Vedran Petković, Ivica Paršić i Moira Homan, prijedlozima odluka Uprave i Nadzornog odbora Transadrije d.d. pod točkama:
1.5. Odluka o upotrebi neto dobiti Društva u 2006. godini
»Pored raspoređivanja dijela dobiti u zakonom i statutom utvrđene rezerve, predlaže se isplata dividende u iznosu od 200,00 kuna po dionici. Dividenda će se isplatiti najkasnije do 31. 12. 2007., a o točnom vremenu isplate odlučit će Uprava, sukladno planiranom novčanom tijeku i redovnom poslovanju Društva. Ostatak dobiti raspoređuje se u zadržanu dobit.«
Nova točka:
1.10. Odluka o izboru članova u novi Nadzorni odbor Društva
»Radi isteka mandata članova Nadzornog odbora 12. VII. 2007., za članove Nadzornog odbora na rok predviđen zakonom i statutom, a pored članova Nadzornog odbora koje imenuju HFP (2 člana) i zaposlenici Društva (1 član) izabiru se:
1. Ivica Paršić iz Zagreba, Zeleni trg 2, zanimanje: dipl. ing. strojarstva
2. Damir Račić iz Zagreba, Nalješkovića 27, zanimanje: dipl. ekonomist
3. Vedran Petković iz Zagreba, Ul. Zinke Kunc 2, zanimanje: dipl. ekonomist
4. Dinko Kamenić iz Samobora, Rendićeva 23, zanimanje: ing. rudar. – geološko
Mandat članova Nadzornog odbora traje od dana održavanja Skupštine na kojoj su izabrani.
Članovi Nadzornog odbora izabrat će iz svojih redova predsjednika i zamjenika predsjednika Nadzornog odbora.«

iznenadio bi se kolko ima ljudi koji trguju a da ne znaju ni kako osnovne stvari na burzi funkcioniraju

MA DA !!!! Sad si me zaprepastio…[smiley2][smiley2][smiley2]

Pa i ti voziš auto pa ne znaš što je cinculator…[smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Nitko ne komentira poziv na skupštinu?

Konačno skupština! [smiley11]
Pa da se vidi čija maca crnu vunu prede! [smiley1]
I Fudo odlazi… [smiley12]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Nema više crne mace niti bijele vune. Pogledaj imena NO i sve će ti biti jasno…bravo dečki, a čestitke će stići kad budete izabrani.[smiley2]

Sad se ja i Hugo možemo povući u zasluženu mirovinu…[smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Nadokupio 8394, pazite poljećemo

New Report

Close