ovih 26 komada koje su se upravo istresle po 8200 mi se čini da su zadnje onoga koji se danas istresao (Ides, Asko ili Hugo) tako da…
Misliš da se netko od nas istresao? Čisto sumnjam…
Ja sam danas u dokupu..[smiley2][smiley2][smiley2]
Samo mi je pobjegao paketić…[smiley10]
pa cijeli dan ti se netko istresao po 8200 de si do sada? aaa, znam radiš for free i na centar.hr…
pa cijeli dan ti se netko istresao po 8200 de si do sada? aaa, znam radiš for free i na centar.hr…
Cijeli dan sam po bankama……ej brate mili….što su spori…
Elvar: ” pa cijeli dan ti se netko istresao po 8200 de si do sada? aaa, znam radiš for free i na centar.hr… ” Cijeli dan sam po bankama……ej brate mili….što su spori…
misliš po bakama?
Danas prošlo još 120 komada po 8,200. Mislim da upravo cementiramo dno na ovoj razini
Obično kad moj alter ego (Bidko) postavi kupnju, meni (Asku) pobjegne cijena, pa imam sad novu taktiku, “roaming from the bushes”…[smiley2][smiley2][smiley2]
Elvar: ” pa cijeli dan ti se netko istresao po 8200 de si do sada? aaa, znam radiš for free i na centar.hr… ” Cijeli dan sam po bankama……ej brate mili….što su spori…
Mogu preporučit jednu koja nije spora, kolega javite se na PM ako ste zainteresirani.
Da li ćete Vi u top 10 uskoro? [smiley1] Ja također stalno dokupljujem zadnjih dana, ali više “parove” nego paketiće[smiley2]
Ok, mislim da smo vidjeli dno na TNSA, čestitke svima koji koji su na dnu kupovali. Trenutno 32 komada na kupnji iznad 8,250 a isto toliko na prodaji skroz do 8,699
Uskoro bi trebala najava skupštine. Možda još ovaj tjedan tj. danas ili sutra?
šta se može očekivati od skupštine?