TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Što vrijedi kada nitko ne računa, a i namjerno se rokava dolje, očito da ne može biti očitije.

Pa, eto to je dobra prilika za one koji ne znaju što bi kupili jer im je sve preskupo [smiley1].

ja sam ulazio na 8400. sad mi se nikako ne isplati nadokupljivat jer bi zanemarivo smanjio prosjek ulaza. bio bi uzeo po 8160 danas da sam znao da ce se netko iskrcat do tamo u jednoj transakciji. nisam znao pa nisam ni kupovao. ali imam neki osjecaj da su mu to bile zadnje dionice, pa se zato tako agresivno iskrcao. uzmite u obzir i korekciju, vjerojatno je htio nesto brzo nadokupit. sve u svemu, ja sam spreman za kupit ako mi netko nudi jeftinije od ovoga sada. na ovome sam se nakrcao, sad cekam.

mogli bi danas malo u oporavak, prodaja se povukla na 8.500kn

“Please, God, Just One More Bubble.”

sta nam vrijedi kad se povukla i kupnja na 8100. kad postoji netko spreman prodat po toj cjeni, povukao bi se i ja. neka, neka, samo neka se povuku jos malo pa cu i ja cucit s njima i cekat.

Baš kilavi taj TNSA, ni da bi, taman malo gore, pa opet
down, dioničari gube strpljnje, još se ne zna kada je
skupština, katastrofa od dionice.

K/P

And God says let there be light and be light, and it was good...

Ako je ides, onda je izašao, a ako nije, onda to zna samo taj koliko još ima.

Baš kilavi taj TNSA, ni da bi, taman malo gore, pa opet down, dioničari gube strpljnje, još se ne zna kada je skupština, katastrofa od dionice. K/P

nije to kilavljenje… taman skupljaš novce kao friški i spreman si čekati dalje a taj je već predugo unutra i izlazi van… štafeta se predaje na ‘niveliranoj’ razini

nema mi druge nego se zae..ti

molio bi samo nekoga tko ima zadnjih par mjeseci TNSA top10 da mi šaljne… ili stavi ovdje ne znam jel se to smije… [smiley6]

ne smije se

smijes reci da se u zadnjih mjesec dana top10 nije mjenjao 🙂

e fino.. to mi se sviđa…

ovih 26 komada koje su se upravo istresle po 8200 mi se čini da su zadnje onoga koji se danas istresao (Ides, Asko ili Hugo) tako da…

New Report

Close