TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidim rast dionica IGH zbog gradnje pruge ZG-RI, takoder raste Luka Rijeka

Mislim da bi se to trebalo odraziti i na rast nase TNSA…[smiley2]

Rast dionica IGH zbog posla na pruzi ZG-RI Rast dionica Luke Rijeka zbog iste pruge. Da li da očekujemo rast dionica TNSA zbog iste ??

Tek sada vidjeh da je to neko vec spomenuo…[smiley7]

teško ide dolje još.. ali desi se netko odluči odjednom prodati već mu je pun kufer (a ulazio je na 4000) i eto ga…

sve sada zavisi o Asku i Hugu… ja u njih imam više povjerenja nego u TNSA upravu

zahvaljujem, mogu ti reći da mi baš godi takava kompliment. na kraju krajeva ima i logike. “čujemo” se kroz koji dan elvar.

tko je voljan dati punomoć za transparentnije i racionalnije poslovanje, za revalorizaciju, za puno lipih stvari… može mi pisati ljubavna pisma na p.m. ili na hugo.grotius@globalnet.hr

nemojte samo previse napadati upravu. nisam dugo pratio i neznam ‘ko je koga’ ali sagledajte samo na ovaj nacin:
mnogo spekulacija o ogromnoj dividendi, uprava je dala objavu u kojoj demantiraju te glasine, zamislite samo koliko su vas spasili s time. susili su cjenu, ali pala bi sama kad bi ljudi shvatili da nema nista od dividende. oni je nisu puno ni srusili, s 12000 na 8500. zamislite da je masa nastavila kupovat do 15000 ili 20000 gdje bi to zavrsilo. kolko god im predbacivali da su prekinuli euforiju i zaustavili rast, uprava je to napravila za dobrobit dionicara, trenutnih i buducih.
onda druga strana, cjena padne prenisko, na oko 8300 kuna. uprava zna da je to preniska cjena i odmah objavi oglas u kome kaze da je poslovanje bolje, da ih ceka dosta poslova i prodaja, da dizu dobit, i da firma vrijedi puno vise od cjene po kojoj se trzi, sto ce ozbiljni investitori i prepoznat.
po meni uprava se brine o svojim dionicarima, prati kretanje dionice, i krese kad se nerealno popne, isto kao sto potice kad nerealno padne. na nama je da vjerujemo u firmu, i dividendu koju ce nam donijet…(khm 500 kuna khm…)

mi bi trebali zajedno raditi kako bi poboljsali firmu, a ne svadati se medusobno. davati ideje upravi i podrzavati ih. ja sam siguran da ce oni ako im se pokaze malo dobre volje takoder pokazati dobru volju. normalno da nitko ne zeli uloziti u firmu u kojoj dionicari pljuvaju po upravi, uprava je prisiljena kresat dionice zbog spekulacija, i sve skupa izgleda kao da su jedni i drugi prisiljeni zivjet zajedno zato sto su jedni kupovali preskupo u masovnoj euforiji navlacenja.

Još uvijek tvrdim da je ova dionica puna špekulanata i sumnjivih radnji i uprkos tome što znam da vrijedi mnogo više od trenutne cijene ne želim uopće gubiti živce i vrijeme čekajući da dosegne realnu vrijednost.
Ima puno toga interesantnijeg i sigurnijeg.
Vama koji ste ostali i imate strplenja..puno sreće…[smiley2]

Još uvijek tvrdim da je ova dionica puna špekulanata i sumnjivih radnji i uprkos tome što znam da vrijedi mnogo više od trenutne cijene ne želim uopće gubiti živce i vrijeme čekajući da dosegne realnu vrijednost.
Ima puno toga interesantnijeg i sigurnijeg.
Vama koji ste ostali i imate strplenja..puno sreće…[smiley2]

hvala!
evo jedan primjer.
ja sam prodao LKRIna 273kn pocetkom godine..mislio sam precijenjeno,dosadno,malo amo,malo tamo..
pogle je sad[smiley1]
ne zelim da mi se to opet desi!
strpljen spasen!
hvala i sve najbolje

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Nema jos ni jedne transakcije…

po meni uprava se brine o svojim dionicarima, prati kretanje dionice,

toćno, no prije bi rekao da to rade zbog SEBE

nema mi druge nego se zae..ti

markotros:

po meni uprava se brine o svojim dionicarima, prati kretanje dionice, ”

toćno, no prije bi rekao da to rade zbog SEBE

hahahaha, ne laje pas zbog sela, zar ne elvar?

Kako komentirate ovako nisku cijenu……TNSA 8.160,00

Nema jos ni jedne transakcije…

Kak nema? Netko se istresao muski (73 komada sve u 1 sekundi)

Ikarus: ” Nema jos ni jedne transakcije… ” Kak nema? Netko se istresao muski (73 komada sve u 1 sekundi)

Da tocno ali u 11:34:55 se desila prva transakcija, a ja sam napisao post u 10:56…[smiley6]

New Report

Close