TNSA (Transadria d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNSA (Transadria d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pierre:

Loše izgleda, loše…
Moglo bi to još zaroniti..

Izgleda dobro, za dokup. Sve je stvar kako tko gleda.
Po TA je stvar super. Na dnu vala. Puno niže ne može.

Ma , to ja malo navlačim na dole…[smiley2]

sad ce opet uci spekulanti..
dici cijenu do 10000 i onda opet iskrcavanje i tobogan prema dolje..
o Boze, ima li pravde[smiley13]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

ima… Božje… ova ljudska je samo prividna

i još malo čekam nešto da prodam i ako se održi još na ovoj razini vjeruj mi ući će ih još koje ja znam [smiley2].. ne brini se… a ako dojde opet na 10000 bum si razmislil da i ja prodam a ne ovako, slijepo vjerovati kao i većina pa čekati mjesecima… ajaja

nema mi druge nego se zae..ti

Ja mislim da više ne može dolje, osim…ako se nađe pokoji luđak…

teško ide dolje još.. ali desi se netko odluči odjednom prodati već mu je pun kufer (a ulazio je na 4000) i eto ga…

sve sada zavisi o Asku i Hugu… ja u njih imam više povjerenja nego u TNSA upravu

nema mi druge nego se zae..ti

teško ide dolje još.. ali desi se netko odluči odjednom prodati već mu je pun kufer (a ulazio je na 4000) i eto ga…

sve sada zavisi o Asku i Hugu… ja u njih imam više povjerenja nego u TNSA upravu

Hvala kolega, prevrijedno je tvoje povjerenje….a i skupština se bliži.
Možda bi mogli instalirati predstavnika poslovnih foruma u NO?[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

E da, još nešto htjedoh reći….kako će (ako) ova “stabilizacija” tržišta duže trajati, tako će ova dionica dobivati sve više na značaju, a potom i na cijeni. Uzroke za rast imamo, fale samo povodi – okidači i eto nas na….nek si svatko odredi svoj target. Moji su uvijek okrugli.[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

nek si svatko odredi svoj target. Moji su uvijek okrugli.[smiley2][smiley2][smiley2]

A moji uvijek završavaju na ,99
[smiley2]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

mreich:

Pierre:

Loše izgleda, loše…
Moglo bi to još zaroniti..

Izgleda dobro, za dokup. Sve je stvar kako tko gleda.
Po TA je stvar super. Na dnu vala. Puno niže ne može.

Ma , to ja malo navlačim na dole…[smiley2]

Jedina TA kojoj ja priznajem kredibilitet i metodološku vjedostojnost je Nathanova.
[smiley2]

kome ja trebam dati punomoc za skupstinu??
moze i na pm..

ko su “nasi” igraci?[smiley2]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Rast dionica IGH zbog posla na pruzi ZG-RI

Rast dionica Luke Rijeka zbog iste pruge.

Da li da očekujemo rast dionica TNSA zbog iste ??

Rast dionica IGH zbog posla na pruzi ZG-RI Rast dionica Luke Rijeka zbog iste pruge. Da li da očekujemo rast dionica TNSA zbog iste ??

TNSA je jedan od glavnih igrača uz HŽ u europskom projektu intermodalnoga prijevoza na jadransko-podunavskom prostoru( dakle od luke Rijeka ,budućom želj.prugom do središnje Europe i dalje!)
U svrhu toga je i osnovan IPC(Intermodalni promotivni centar) na čelu kojega je Davorin Kobak iz HŽ-a, a predsjednik Upravnog odbora je Marijan Ključariček iz Transadrije.

New Report

Close