Pierre:
”
Loše izgleda, loše…
Moglo bi to još zaroniti..
”
Izgleda dobro, za dokup. Sve je stvar kako tko gleda.
Po TA je stvar super. Na dnu vala. Puno niže ne može.
Ma , to ja malo navlačim na dole…[smiley2]
sad ce opet uci spekulanti..
dici cijenu do 10000 i onda opet iskrcavanje i tobogan prema dolje..
o Boze, ima li pravde[smiley13]
ima… Božje… ova ljudska je samo prividna
i još malo čekam nešto da prodam i ako se održi još na ovoj razini vjeruj mi ući će ih još koje ja znam [smiley2].. ne brini se… a ako dojde opet na 10000 bum si razmislil da i ja prodam a ne ovako, slijepo vjerovati kao i većina pa čekati mjesecima… ajaja
teško ide dolje još.. ali desi se netko odluči odjednom prodati već mu je pun kufer (a ulazio je na 4000) i eto ga…
sve sada zavisi o Asku i Hugu… ja u njih imam više povjerenja nego u TNSA upravu
teško ide dolje još.. ali desi se netko odluči odjednom prodati već mu je pun kufer (a ulazio je na 4000) i eto ga…
sve sada zavisi o Asku i Hugu… ja u njih imam više povjerenja nego u TNSA upravu
Hvala kolega, prevrijedno je tvoje povjerenje….a i skupština se bliži.
Možda bi mogli instalirati predstavnika poslovnih foruma u NO?[smiley2][smiley2][smiley2]
E da, još nešto htjedoh reći….kako će (ako) ova “stabilizacija” tržišta duže trajati, tako će ova dionica dobivati sve više na značaju, a potom i na cijeni. Uzroke za rast imamo, fale samo povodi – okidači i eto nas na….nek si svatko odredi svoj target. Moji su uvijek okrugli.[smiley2][smiley2][smiley2]
nek si svatko odredi svoj target. Moji su uvijek okrugli.[smiley2][smiley2][smiley2]
A moji uvijek završavaju na ,99
[smiley2]
mreich:
”
Pierre:
”
Loše izgleda, loše…
Moglo bi to još zaroniti..
”
Izgleda dobro, za dokup. Sve je stvar kako tko gleda.
Po TA je stvar super. Na dnu vala. Puno niže ne može.
”
Ma , to ja malo navlačim na dole…[smiley2]
Jedina TA kojoj ja priznajem kredibilitet i metodološku vjedostojnost je Nathanova.
[smiley2]
kome ja trebam dati punomoc za skupstinu??
moze i na pm..
ko su “nasi” igraci?[smiley2]
Rast dionica IGH zbog posla na pruzi ZG-RI
Rast dionica Luke Rijeka zbog iste pruge.
Da li da očekujemo rast dionica TNSA zbog iste ??
Rast dionica IGH zbog posla na pruzi ZG-RI Rast dionica Luke Rijeka zbog iste pruge. Da li da očekujemo rast dionica TNSA zbog iste ??
TNSA je jedan od glavnih igrača uz HŽ u europskom projektu intermodalnoga prijevoza na jadransko-podunavskom prostoru( dakle od luke Rijeka ,budućom želj.prugom do središnje Europe i dalje!)
U svrhu toga je i osnovan IPC(Intermodalni promotivni centar) na čelu kojega je Davorin Kobak iz HŽ-a, a predsjednik Upravnog odbora je Marijan Ključariček iz Transadrije.