dečki moji… u meni se budi inat…
kada vidim tu mafiju što radi nama sirotinji poželim upravo to – kupovati samo zato da i ja dignem svoju ruku za Aska
zato, kome da predam ovlaštenje za skupštinu i gdje (potšo sigurno neću ići) i ima li tako nešto uopće?
Podržavam inicaijativu !
I dalje pada, netko treba odgovarat za ovo
I dalje pada, netko treba odgovarat za ovo
pa kaj onda kaj pada? dionice rastu i padaju. Ako znas kupit u pravo vrijeme – zaradjujes, ako neznas – gubis. Bitno da češće pogodiš nego fulaš 🙂
A to kaj sad pada, i kaj sam na gubitku – me uopce ne dira. Za par mjeseci cu ju prodati izmedju 12k i 15k, za sto postoje realne osnove. Ovo sto se sad dogadja je trenutna fluktuacija. Firma dobro posluje, i vrijedi znatno vise od trenutne cijene.
Najvaznije u cijeloj prici je ne panicariti, jer kad te uhvati panika – ne razmisljas vise razumno. A kad neka dionica krene dolje, oni zeljni dokupa ju lako gurnu jos nize, i podebljaju portfelj. Na racun drhtavih rucica. Zato treba bit odlucan i imat cvrstu ruku, i ne dijelit novce okolo.
ne znam kako vi,ali meni je ovo 3.jubilarni put..
gore-dolje
dolje-gore
prva dva puta sam se i zivcirao, sada vise ne[smiley2]samo smireno cekam.ne zelim da mi se ponove stvari ko na drugim dionicam,da iznerviran pvakvim stvarima prodam,a onda cijena u nebo.
zamalo prije par dana nisam i djuru prodao po 238kn.
kad su je pred godinje izvjesce natiskali na 6800, bio sam se zabrinuo,ali eto..
keša vise nemam i u TNSA sam do grla, pa bude li opet natiskana po meni do dna, lijepo cu da ‘zemem jedan margin[smiley2]
ipak steta je..ovako lijepa dionica,sta joj rade..
ovo ce opet odbiti ljude od nje
Ne znam čemu tolika panika. Neke novce su si podijelili, neće još dugo. Dobit je tu, ne mala.
Dolazi nam i skupština. Ako nam ovo nije poticaj da se pojavimo tamo, onda ne znam šta je.
Slijedi smjena odgovornih.
fenomeno: ” I dalje pada, netko treba odgovarat za ovo ” pa kaj onda kaj pada? dionice rastu i padaju. Ako znas kupit u pravo vrijeme – zaradjujes, ako neznas – gubis. Bitno da češće pogodiš nego fulaš 🙂 A to kaj sad pada, i kaj sam na gubitku – me uopce ne dira. Za par mjeseci cu ju prodati izmedju 12k i 15k, za sto postoje realne osnove. Ovo sto se sad dogadja je trenutna fluktuacija. Firma dobro posluje, i vrijedi znatno vise od trenutne cijene. Najvaznije u cijeloj prici je ne panicariti, jer kad te uhvati panika – ne razmisljas vise razumno. A kad neka dionica krene dolje, oni zeljni dokupa ju lako gurnu jos nize, i podebljaju portfelj. Na racun drhtavih rucica. Zato treba bit odlucan i imat cvrstu ruku, i ne dijelit novce okolo.
Čisto me kopka što pada i nije mi lijepo vidjet za koji iznos mi se cijeli portfelj smanjio od jučer do danas budući TNSA-R-A čini većinu. Očekivao sam je na 11k-12k ovaj tjedan (tako sam mislio prije par tjedana).
Po meni Izvješće nije uopće loše, ali neki potezi uprave jesu, mada je problem što se puno njih uplaši i rasproda.
Loše kod ovog pada je što se na ovaj način neće dobit povjerenje u TNSA-R-A.
A i ja znam da vrijedi jako puno i ne pada mi napamet prodavat. Ja je čekam na puno puno puno višoj cijeni. Ali nervozan sam jer trenutno nisam u cashu, ne želim ostalo prodavat jer također uskoro očekujem rast, i treće, kao što kažem nije mi lijepo vidjet kako mi se smanjuje vrijednost portfelja za priličan iznos.
Uglavnom, ja ne mislim prodavat, a nadam se da ću uspjet još dokupit ako mi se poklope neke stvari.
I kao što MiG29 kaže, navikao sam na padavo jer sam još od prošle godine kupio svoje prve dionice TNSA-R-A, ali je šteta gledat što joj rade, a tako “lijepa” dionica
[smiley1]
ne znam kako vi,ali meni je ovo 3.jubilarni put.. gore-dolje dolje-gore prva dva puta sam se i zivcirao, sada vise ne[smiley2]samo smireno cekam.ne zelim da mi se ponove stvari ko na drugim dionicam,da iznerviran pvakvim stvarima prodam,a onda cijena u nebo. zamalo prije par dana nisam i djuru prodao po 238kn. kad su je pred godinje izvjesce natiskali na 6800, bio sam se zabrinuo,ali eto.. keša vise nemam i u TNSA sam do grla, pa bude li opet natiskana po meni do dna, lijepo cu da ‘zemem jedan margin[smiley2] ipak steta je..ovako lijepa dionica,sta joj rade.. ovo ce opet odbiti ljude od nje
Odbit će one koji prodaju panično. Ne razumijem ljude koji ulaze u dionice tipa TNSA, a po prirodi su paničari i poprilično neupućeni.
Ovo je dionica za one s malo više živaca i za one koji stvarno znaju koliko vrijedi i koliko će uskoro vrijediti.
Nadam se da će nakon skupštine i izbora novog NO, uletiti neki jači fond, po mogućnosti strani, kad su naši domaći nezainteresirani.
Onda se ni Jozić (ako je uopće on u pitanju) ni ova ekipa koja sad trenutno ruši cijenu, neće moći igrati s njom.
Ne treba žaliti što možda nismo u drugim dionicama, imat ćemo visok prinos na TNSA i u 2007 i u 2008.
Znači, dok ne budemo imali jači fond unutra, bit će i dalje sličnih oscilacija.
vex_zg: ” fenomeno: ” I dalje pada, netko treba odgovarat za ovo ” pa kaj onda kaj pada? dionice rastu i padaju. Ako znas kupit u pravo vrijeme – zaradjujes, ako neznas – gubis. Bitno da češće pogodiš nego fulaš 🙂 A to kaj sad pada, i kaj sam na gubitku – me uopce ne dira. Za par mjeseci cu ju prodati izmedju 12k i 15k, za sto postoje realne osnove. Ovo sto se sad dogadja je trenutna fluktuacija. Firma dobro posluje, i vrijedi znatno vise od trenutne cijene. Najvaznije u cijeloj prici je ne panicariti, jer kad te uhvati panika – ne razmisljas vise razumno. A kad neka dionica krene dolje, oni zeljni dokupa ju lako gurnu jos nize, i podebljaju portfelj. Na racun drhtavih rucica. Zato treba bit odlucan i imat cvrstu ruku, i ne dijelit novce okolo. ” Čisto me kopka što pada i nije mi lijepo vidjet za koji iznos mi se cijeli portfelj smanjio od jučer do danas budući TNSA-R-A čini većinu. Očekivao sam je na 11k-12k ovaj tjedan (tako sam mislio prije par tjedana). Po meni Izvješće nije uopće loše, ali neki potezi uprave jesu, mada je problem što se puno njih uplaši i rasproda. Loše kod ovog pada je što se na ovaj način neće dobit povjerenje u TNSA-R-A. A i ja znam da vrijedi jako puno i ne pada mi napamet prodavat. Ja je čekam na puno puno puno višoj cijeni. Ali nervozan sam jer trenutno nisam u cashu, ne želim ostalo prodavat jer također uskoro očekujem rast, i treće, kao što kažem nije mi lijepo vidjet kako mi se smanjuje vrijednost portfelja za priličan iznos. Uglavnom, ja ne mislim prodavat, a nadam se da ću uspjet još dokupit ako mi se poklope neke stvari. I kao što MiG29 kaže, navikao sam na padavo jer sam još od prošle godine kupio svoje prve dionice TNSA-R-A, ali je šteta gledat što joj rade, a tako “lijepa” dionica [smiley1]
nije problem u TNSA-i već u građevinskim dionicama koje su rasle ko lude i gdje su ljudi pretakali cash iz prodaje TNSA-e. Kad prestane opće ludio, (nadam se već sutra) TNSA će ponovo na rezine prema 10K