nathan47: ” nisam samo to rekao… no tebi je u ovom trenutku jedino to bitno… jesi ljut? crven u licu? fali ti zraka? ” Zašto bi meni falilo zraka? Više mi fali casha da nešto kupim.
kupio još 8 komada [smiley1]
nathan47: ” sad ces krenuti opet haraciti ko nakon poskupljenja plina petrokemiji? ” Samo objasni ljudima onih 15-100 milijuna dobiti koje si spominjao. Postao sam prije nekoliko dana da je dobit manja od 5 milijuna kuna. Ne obrči teze.
Većina ozbiljnih koja je u TNSA znala je za ovaj FI.
Samo su drukali da cijena ode gore i da se iskrcaju iznad 9500, računajući da će paničari prodavati kad vide FI bez 100 miliona dobiti.
Sad su oni na kupnji od 8850 do 9000 i čekaju te iste paničare.
Možda to i nije loše da se konačno riješimo špekulanata.
Za mjesec dana je i skupština ………
mauricije: ” nathan47: ” sad ces krenuti opet haraciti ko nakon poskupljenja plina petrokemiji? ” Samo objasni ljudima onih 15-100 milijuna dobiti koje si spominjao. Postao sam prije nekoliko dana da je dobit manja od 5 milijuna kuna. Ne obrči teze. ” Većina ozbiljnih koja je u TNSA znala je za ovaj FI. Samo su drukali da cijena ode gore i da se iskrcaju iznad 9500, računajući da će paničari prodavati kad vide FI bez 100 miliona dobiti. Sad su oni na kupnji od 8850 do 9000 i čekaju te iste paničare. Možda to i nije loše da se konačno riješimo špekulanata. Za mjesec dana je i skupština ………
pa teško ćete se riješiti špekulanata kada nagla rastovi i padovi su upravo ono što šekulanti vole
[smiley2]
Ova transadrija me sve više podsjeća na Google. Stalno se surfa…[smiley2][smiley2][smiley2]
dimnjačar: ” mauricije: ” nathan47: ” sad ces krenuti opet haraciti ko nakon poskupljenja plina petrokemiji? ” Samo objasni ljudima onih 15-100 milijuna dobiti koje si spominjao. Postao sam prije nekoliko dana da je dobit manja od 5 milijuna kuna. Ne obrči teze. ” Većina ozbiljnih koja je u TNSA znala je za ovaj FI. Samo su drukali da cijena ode gore i da se iskrcaju iznad 9500, računajući da će paničari prodavati kad vide FI bez 100 miliona dobiti. Sad su oni na kupnji od 8850 do 9000 i čekaju te iste paničare. Možda to i nije loše da se konačno riješimo špekulanata. Za mjesec dana je i skupština ……… ” pa teško ćete se riješiti špekulanata kada nagla rastovi i padovi su upravo ono što šekulanti vole [smiley2]
tocno!!
zato i jesmo tu di jesmo..mnogi su se opekli i sad pusu i na hladno.da nije bilo onih piz..rija vec bi bili na 15k+
a nista,cekajmo skupstinu,to je sljedeca stanica
[smiley2]
Ja sam mislio da se ovi samo za…..ju kad govore da puno njih ne znaju čitati izvješće?!?!?
Heeej pa nije tnsa u minusu nego u PLUSU ili DOBITI!!!!
Ja ostajem u njoj…[smiley1][smiley1][smiley1]
tocno!!
zato i jesmo tu di jesmo..mnogi su se opekli i sad pusu i na hladno.da nije bilo onih piz..rija vec bi bili na 15k+
a nista,cekajmo skupstinu,to je sljedeca stanica
[smiley2]
Nisu to piz…, već dobre prilike za iskusne…[smiley2][smiley2][smiley2]