ako može u ozbiljnom tonu, može li tko dati par uputa kako trgovati preko njuškala, u smislu sigurnosti mislim – kako organizirati stvar da nikome ne padnu čudne deje na pamet.
Ja sam ozbiljniji i sigurniji od smrti. Ugovor o prodaji dionica. Isplata po prijenosu ili prilikom sklapanja ugovora.
ako može u ozbiljnom tonu, može li tko dati par uputa kako trgovati preko njuškala, u smislu sigurnosti mislim – kako organizirati stvar da nikome ne padnu čudne deje na pamet.
Ja sam ozbiljniji i sigurniji od smrti. Ugovor o prodaji dionica. Isplata po prijenosu ili prilikom sklapanja ugovora.
[/quote]
kolega, niste u ugovoru naveli cijenu po dionici…neću valjda potpisati bianco ugovor?! 😀
hvala, kolega, vrlo korisne upute. sad nakon delista, kupci su u prednosti i to oni znaju.
…kolega, niste u ugovoru naveli cijenu po dionici…neću valjda potpisati bianco ugovor?! 😀
Dat cu ti ponudu koju ne mozes odbit.
Skupština 19.8. Dividenda cca 43 Kn. Prošle godine 37. Kako je krenuo TNG sljedeće godina bi mogla biti 80 kn a neki su ovo prodavali po 600 i kusur… Jao, jao…
Je li bija tko na skupstini osim Silbe??
Je li bija tko na skupstini osim Silbe??
Nisam, ali se nadam se da je sve izglasno kako je predloženo i da će brzo neki keš 🙂 Piše u roku od 30 dana.
Da se ima za podboltati novu miljenicu 😎
…Nisam, ali se nadam se da je sve izglasno kako je predloženo i da će brzo neki keš 🙂 Piše u roku od 30 dana.
Shvatit ces jednog dana da nije sve u novcu. Mislim na kraju dana sto ce meni ili tebi tih 43 kune promjenit u zivotu. Pa zar ti ne bi bilo vece zadovoljstvo umjesto tih 43 kune vidit sretne,zadovoljne i nasmijane pomorce,a pogotovo clanove uprave TNPL???