teško je bilo čekat i gledat od 2xx do 1xxx pa nazad na 5xx pogotovo ako je na 2xx bilo xxxx komada u igri
ima li tko kakvu materijalnu činjenicu ili neki info, makar i ni rod ni pomoz bog vrste. ovo je žabokrečina teška i kad se skida sa aska, to nije i ne može biti bez vraga.
2. STANOVI JADRAN D.O.O. (88680117715) 3.909 0,70 Osnovni račun
3. JADRAN KAPITAL D.D. (27599966376) 2.223 0,40 Osnovni račun
4. JELIČIĆ-PURKO MIROSLAV (88126237323) 1.675 0,30 Osnovni račun
5. KAMBER HELIO (73174030717) 1.462 0,26 Osnovni račun
Ova četvorka zajedno je na asku na 2k? Tko je još s 15 dionica, priznajte 🙂
A vidim i g. Franulovića s 503 komada na 3 kune niže
7. FRANULOVIĆ DAMIR (94295374883) 503 0,09 Osnovni račun
nisu ludi da si bezveze dižu prosjek a nemaju obvezu objaviti cijenu stjecanja…jedino ih može zezati skupštinska odluka koja stjecanje ograničava na max.+20% od burzovne cijene
ma, upravu treba prekrižiti. od njih nećemo ni čašu hladne vode dobiti. oni nam ni ne trebaju, nama treba samo ostanak na mtp, a ostalo kako budu brodovi navigali, tako ćemo i mi – ili u ništa ili u sridu. gosp kamber helio mi se tu čini najbolja udavača, on je i onom prvom delistu bio tražio uvrštenje u mtp, s njegovom količinom ne bih 2 minute razmišljao da sam dam preko brokera uvrstiti. al da je babi …., bila bi did, pa tako i moje razmišljanje.
pa ta skupštinska odluka i je razlog što ovih par iz 10 najvećih dioničara prodaje svoje dionice na burzi, jer i da dogovore cijenu morali bi je prvo na burzi korigirati da mi mogli provesti transakciju dan poslije.
Ako netko želi squeeze out, sada je prilika. Sa 520k u zakladi + 10k koje se trenutno nude na prodaju uprava i zaklada bi stekli taman 95% koliko im treba za navedno i to mora imati svoju težinu i cijenu. Kao i do sada tom akcijom zaklada bi povećala svoj udio u firmi firminim novcem 🙂 I ovce i novce 🙂 Ok, nije baš tako, poništenjem dionica bi opet dobili nešto i onih 5% koji ne bi prodali ali opet, bili bi bliže nego su sada…