A izaći će uskoro u javnost…samo dotad će cijena biti preko 1000…ali onako parafrazirano dividenda 5% vrijednosti od današnje cijene, poništavanje trezora je dodatnih 11% i dozvola za novo punjenje trezora dodatnih tko zna koliko%
Prošlo ljeto cijena je bila više negoduplo manja od današnje.Uprava je napravila sve da nas prevari i umrtvi dionicu koja je bila potcijenjena nekoliko puta.I danas se TNPL trguje po svim pokazateljima nekoliko puta jeftinije nego TNG što nema nikakve logike
Samo a vidite s kojim količinama je cijena dignuta:
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=TNPL-R-A
Znači, s 5200 dionica cijena je dignuta i više nego duplo….ukupan broj dionica je 626.385…
Ako uzmemo u obzir da prvih dva vlasnika imaju 92% dionica ostalo je sve povijest…
Prošlo ljeto cijena je bila više negoduplo manja od današnje.Uprava je napravila sve da nas prevari i umrtvi dionicu koja je bila potcijenjena nekoliko puta.I danas se TNPL trguje po svim pokazateljima nekoliko puta jeftinije nego TNG što nema nikakve logike
Da je barem više takvih dionica. Znam koliko vrijedi dionica. Znam kamo ide. Znam da je rizik minimalan ako kupujem na 300, 500, 700, 850, 1000 itd. a ostalo će vrijeme napraviti. Do sada već skoro 300% u manje od godinu dana 🙂 To što je delistana sa burze me ne brine jer iz TPNG znamo sve bitne parametre.
uprava je iz sveg grla zvala dioničare – zamijenite, prodajte, delistajte. ma ne laje pas radi sela, to se zna. ovo je ciklični sektor, a val kreće napokon naviše, zato je uprava i hrjela isključiti sve nepoželjne pohlepne ručice.
drago mi je da ovdje još ima ljudi kadrih vidjeti šumu medu drvećem. ima još ovakvih vlasnički slojevitih priča na burzi, izvjesni bloger se je obogatio na tim pričama, s punim pravom.
uprava je iz sveg grla zvala dioničare – zamijenite, prodajte, delistajte. ma ne laje pas radi sela, to se zna. ovo je ciklični sektor, a val kreće napokon naviše, zato je uprava i hrjela isključiti sve nepoželjne pohlepne ručice.
Just elite…you know…
Vozarine će morati još ohoho potegnuti da bi ATPL poslovala pozitivno, kod TNPL je pozitivno poslovanje sadašnjost, a bliska budućnost pogotovo.
Samo a vidite s kojim količinama je cijena dignuta:
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=TNPL-R-A
Znači, s 5200 dionica cijena je dignuta i više nego duplo….ukupan broj dionica je 626.385…
Ako uzmemo u obzir da prvih dva vlasnika imaju 92% dionica ostalo je sve povijest…
malo je mrtvih jer jedni cijelo vrijeme bježe a drugi ih naganjaju i tu i tamo nekoga pogode 🙂 kao u partizanskim filmovima.