vidim da je ovdje prošlo nezapaženo da se trezor pretprošli tjedan podebljao za 1777 komada
kako? ..pa u zadnjih 30 dana protrgovano je svega 412 komada…i od toga možda svega 100 kom o cijeni ispod 325 kn.
Nije li Uprava dobila na Skupštini odobrenje da kupuje u trezor do 325 kn?
BDTI 820
vozarine konstantno rastu a zima nije ni počela..
http://www.clarksons.net/sin2010/markets/default.aspx
Average Aframax earnings increased 41% w-o-w to $31,176/day.
a genijalci iz Tankerske su tankere dali u ‘time charter’…točne detalje neznam
kolega skroznovi kako Vam se sviđa trenutačni razvoj situacije na TNPL
Pa kupujete li ili samo promatrate jer vidim da se trži i da ima nešto više interesa za trgovinom
rado bih ali sam se ‘ispucao’ 🙂
Ovaj što je dns prodao očito više nije imao strpljenja a za dionicu Tankerske očito treba imati ‘konjske” živce :-))
Jedan pametni gospodin jučer mi je rekao da nijedan fond ne smije ulagati u dionicu koja nije na burzi, a da se Tankerska podrazumjeva da nije na burzi. I pita me tko će dignuti cijenu? Nisam imala odgovor. Bojim se da je u pravu. Ja bih kao i kolega skroznovi ipak kupila koju, ali sam i ja švorc. Je li istina ovo da fondovi ne smiju ulagati u nelistane dionice?
Najvjerojatnije je istina. Al, nije vam to najbolji način ulaganja…. Ne ulažete u nešto što netko može “dignut cijenu”. Nego u nešto što po vama vrijedi više nego je to cijena na burzi i što ima perspektivu da će vrijediti još više, a da će se vama to isplatiti, odnosno da ćete moći doći do svoje vrijednosti u dogledno vrijeme. Ovo vaše razmišljanje je čisto kockanje i špekulacija. Promislite malo. Sretno!
P.S. Nemam dionice TNPL, i ovo je samo moje razmišljanje koje se ne odnosi konkretno na ovu dionicu, nego općenito na sve.