pa nije gotovo. nova dionica istog ili sličnog naziva bit će izlistana ovdje, a a ko nisu lagali stare će se moći konvertirati u nove – dakle sve se mijenja i sve ostaje isto
break even – zna li tko otprilike na kojoj razini vozarina bi tnpl sada mogla voziti samo za biti na nuli
Sukladno onime o čemu sam pisao trebao bi svatko uputiti zamolbu ZSE-u da uvrsti dionicu na MTP. Žena s kojom sam razgovarao mi je rekla da ukolko interes postoji sasvim sigurno će se dionica uvrstiti. Mailove šaljite na trzista@zse.hr
inače, za one koji su glasali na skušpštini, sa 3.4. je počeo teći rok za prodaju. rok za predaju zahtjeva je 2 mj
Sukladno onime o čemu sam pisao trebao bi svatko uputiti zamolbu ZSE-u da uvrsti dionicu na MTP. Žena s kojom sam razgovarao mi je rekla da ukolko interes postoji sasvim sigurno će se dionica uvrstiti. Mailove šaljite na trzista@zse.hr
to je lako moguće jer burzi je itekako u interesu da dionice budu izlistane. nazvat ću i ja pa javim rezultate
Bilo bi dobro, te tamo dignuti dionicu visoko. Može poslužiti kod eventualne razmjene, ako će netko mijenjati
Nebu nje prije 6. Mjeseca
jeste li poslali mejl na trzista@zse.hr s takvim zahtjevom?
Ao niste predlažem da to napravite jer su oni ‘u razmatranju’ toga 🙂
vjerojatno da su svim dioničarima koji su na skupštini glasali ‘protiv’ stigle kuverte iz Tankerske s uputama za otkup.
Uvrštenjem u MTP dioničari bi dobili dodatnu mogućnost izbora a vjerujem da bi i cijena uskoro bila znatno viša od one koju trezor nudi.
vjerojatno da su svim dioničarima koji su na skupštini glasali 'protiv' stigle kuverte iz Tankerske s uputama za otkup.
Uvrštenjem u MTP dioničari bi dobili dodatnu mogućnost izbora a vjerujem da bi i cijena uskoro bila znatno viša od one koju trezor nudi.
zato i MTP zaboravimo do 6. mjeseca barem