sve je manje ulagača koji žele dočekati skupštinu sa TNPL u portfelju…
pa eto ako je prosječna ponderirana cijena od cca. 325 kuna zajamčena onome tko glasa protiv na skupštini, zašto je ovoliko skliznulo i zašto se ne lupa po asku??
Zato što slabo broje, još je samo 17 radnih dana za ući u poziciju koja omogućava sudjelovanje na skupštini. Ali vidimo da neki i dobro broje, ovaj na 303 kune je pobrisan u nekoliko sekundi.
Nisu mi jasni ljudi koji imaju preko 200 dionica a prodavaju iste po 303 kn.
Razlika je 324,7 – 303 = 21 kn.
To znači da im se j**e za 4.200 kn ?!?
izgleda da većina dioničara ipak procjenjuje da će ponderirani prosjek biti oko 300 kn…a još bi morali ići na skupštinu i glasati protiv da bi stekli pravo na isplatu po ponderiranom prosjeku
Nisu mi jasni ljudi koji imaju preko 200 dionica a prodavaju iste po 303 kn.
Razlika je 324,7 – 303 = 21 kn.
To znači da im se j**e za 4.200 kn ?!?
sve je jasno, ovo je grobex. ljudi čuju nešto, ajmoi svi tamo. onda nešto šušne, bjež sada svi otamo. krdo i mentalitet krda, ne ratio.
sve je manje ulagača koji žele dočekati skupštinu sa TNPL u portfelju…
ovisi koje brojite, one koji prodaju, ili one koji kupuju..
Moje je mišljenje da su ulagači općenito razočarani. Cijena koja njih zadovoljava a i mene osobno je daleko iznad 300 ili 324kn. Upitno je i vrijeme isplate tih 324 kn po dionici, pa zašto onda zamrzavati kapital. Ja ću najvjerojatnije čekati delistiranje i sve to što ide iza, jer se nadam da će se stvar ipak malo pozitivnije razviti u odnosu na ovo prodavanje budzašto, ali jednostavno se ne usuđujem više kupovati.