Iz visokih izvora nekih fondova stižu signali da će Tankerska napraviti delistiranje dionice, a zatim krenuti u prikupljanje kapitala preko novoosnovane tvrtke. Navodno će biti moguće raditi zamjenu dionica. Ne mogu procjeniti koliko u ovome može biti istine i kako se takva možebitna istina može odraziti na cijenu dionice. Zadrani i brodarski znalci imate li vi kakve info? Možda ne bi blo loše navrijeme zauzeti položaje
ako i bude dokap, neće biti po pb 0,25, nego ipak malo više. dakle zgušćivanje kapitala, netko će platiti 500 kn ono što mi sada plaćamo 390.
[/quote]
Ovakvi signali su zastrašivanje; cilj je dokup.
Trenutna cijena je povoljna, imate vrimena za ukrcaj do 17.2.2014.
[/quote]
zašto do 17. 02. ne izlazi fi valjda uvijek isto baš na taj dan
Sazvana izvanredna Skupština Tankerske s jednom točkom dnevnog reda. Delistiranje dionica sa ZSE po prosječnoj cijeni zadnja tri mjeseca za sve koji glasaju protiv na Skupštini. Poziv objavljen u Zadarskom listu, bit će i na ZSE.
Roni se danas ispod 300.
Sazvana izvanredna Skupština Tankerske s jednom točkom dnevnog reda. Delistiranje dionica sa ZSE po prosječnoj cijeni zadnja tri mjeseca
pa ovo je strava! sad je jasno zašto je onaj iz vrha top10 pred 2-3 mjeseca iskipavao oko 6.000 dionica na 300 kn [emo_ljut]
a sad su jasnija i iskipavanja zadnjih dana na 370-400 kn [emo_ljut]
Roni se danas ispod 300.
ako je ta info istinita, pad na 300 kn je vrlo, vrlo izvjestan [emo_ljut]
Sazvana izvanredna Skupština Tankerske s jednom točkom dnevnog reda. Delistiranje dionica sa ZSE po prosječnoj cijeni zadnja tri mjeseca za sve koji glasaju protiv na Skupštini. Poziv objavljen u Zadarskom listu, bit će i na ZSE.
Roni se danas ispod 300.
Kakve veze ima delistanje sa isplatom? Gdje je link?
http://www.zse.hr/default.aspx?id=49118
Evo ti link
prosjek vam je oko 320 kuna pa vi i dalje ulažite u netransparentne firme
mislim da je tromjesečni prosjek bliže 300 nego 320 kn
Kako glupo, pa ovo nije istiskivanje, ne moraš ništa prodati, možeš ostati dioničar, samo je dionica izvan ove močvare od burze. A ako hoćeš oni te isplate.
@tomo7
vidjet ćemo kad službeno objave…
po ovome, mislim da griješiš
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=TNPL-R-A