TNPL (Tankerska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNPL (Tankerska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Frankie, nema tvog aska više na ovim razinama???
Dobro bi došao!!!

Frankie, nema tvog aska više na ovim razinama???
Dobro bi došao!!!

Ja ispod 400% zarade ne izlazim.Sta cu kad sam megaloman,mada su me ucili da i sa cukrom i sa soli triba znat baratat pa tako i sa tim askom valjda.Triba znat kad se triba prestat zajebavat.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

pamik

mislim da je spomenuta količina završila u čvrstim rukama.

oko 6.000 dionica prodano je na 290-300 kn
hoće li sad oko 400 kn krenuti kapitalizacija dobiti? ipak je to +30% u kratko vrijeme

Sigurno. Jer kratkoročni igrači nisu okupirani BV-om.. i graf govori isto .. mogla bi još malo dalje, sve ovisi koliko je ljudi spremno pratiti ovu akumulaciju na račun social security gang-a ..
Ali ta korekcija neće ići ispod 360, minimum 320 ..
Problem je što su prodani odlični brodovi, nije to više ista Tankerska odonda.
Srednjeročno očekujem 560 kuna do kraja godine

DUGI OTOK WS 112,5 08.01.2014
Vaš link …
Koliko to iznosi u USD?

I cijena je iznad cijene ATPL:-)

plaćam pivo kupcu na 407

Skratio nešto komada jer ipak je dobit 45% [emo_palacg]

oko 6.000 dionica prodano je na 290-300 kn
hoće li sad oko 400 kn krenuti kapitalizacija dobiti? ipak je to +30% u kratko vrijeme

Sigurno. Jer kratkoročni igrači nisu okupirani BV-om.. i graf govori isto .. mogla bi još malo dalje, sve ovisi koliko je ljudi spremno pratiti ovu akumulaciju na račun social security gang-a ..
Ali ta korekcija neće ići ispod 360, minimum 320 ..
Problem je što su prodani odlični brodovi, nije to više ista Tankerska odonda.
Srednjeročno očekujem 560 kuna do kraja godine
[/quote]

kollega prije godinu dana cijena je bila 394,44 kn (17.01.2013.)…međutim, rezultati su tada bili loši…a sada je cijena cca 400,00 kn …a rezultati ce biti..[emo_palacg]..tako da…..[emo_kuna]

http://www.intertanko.com/Members-Information/Research-and-Projects/Research-and-Projects/Indicative-key-figures-/

Idemo dalje brutalno, sve kategorije i dalje visoko i rastu.
Na ovim cijenama je na 0.27 BV. TNK je na 1.23, VLCCF na 0.95.

Zanimljivo je kako se na jačim burzama 10-15% potcijenjena dionica smatra za excellent buy, a ovdje može tavoriti na 20% vrijednosti dugi niz godina.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

plaćam pivo kupcu na 407

plaćam pivu tom koji mi proda, velika je to usluga, TNPL je za mjesec dana na 600 kuna

http://finance.yahoo.com/quotes/DSX%2BDRYS%2BEGLE%2BEXM%2BFREE%2BGNK%2BnM%2BOCNF%2BSEA%2BQMAR%2BBHO%2BTRMD%2BESEA%2BTBSI%2BTOPT%2BPRGN%2BGDOCF.pk%2Bdnord.co%2Btorm.co%2Bgogl.ol%2Bceco.ol%2Bbel.ol%2Bjin.ol/view/v1

New Report

Close