Ma da je ovo uvaljat kome po 400 zlata bi vridilo. Evo ja sam stavio svojih simbolicnih par stotina komada na 400 kuna.Podilija sam u dva naloga. Jedan za ove koji financijski ne stoje najbolje,a drugi za ove dobrostojece.Eto Bozic je pa ako Vam ovo vridi 800-900 steta vam je ne kupovat na bozicnom popustu po 400 od Bozic Bate.
Evo mene malo iza tebe..[emo_palacg]
Ali vrša je velika a male ribe ne vole u veliku vršu..[emo_smijesak]
Ma nisam ja stavija ode vrsu za sitnjavor nego brumajem na oboritu ribu. Ovo je za moga maloga Vakulu da dionica ne raste ni uz najbolju gnojidbu i zalivanje.
A je zaboravija san na Vakulu..[emo_smijeh]
Cuj na njegovih 30 dionica rast na 400 kuna je skoro 600 kuna zarade. Nije to mala lova. S tim se da kupit skoro 10 kvadrata plocica u peveca.
http://finance.yahoo.com/q%3B_ylt=A0WTcmFBJY1SrLQABgNabdIA?uhb=uhb2&fr=uh3_finance_vert_gs&type=2button&s=tnk
Rast opet na jakom volumenu.
da li ja ovo dobro tumacim?
suzemax spot na 50 000, a aframax na 34 00?
Baltic Handysize 811 (-0.86%)
Baltic Dirty Tanker 932 (+3.90%)
Baltic Clean Tanker 628 (-0.63%)
Dirty indeks sa 600 na 930 u manje od 2 mjeseca. Rast od 55%!
mišljenja sam da bu se strašila oko 400 prorijedila sljedećih dana … ionako su izvan dohvata …
samo prikaz koliko je zapravo sektor napredovao od dna.
In a surprise turn of events, despite 2013 been considered a very weak year for the crude tanker sector, it has managed to put a strong finish for ship owners. According to the latest weekly report from shipbroker Gibson, “VLCC earnings at ‘market speed’ for Middle East-Japan (TD3) achieved around $55,000/day in November, but were at their lowest in February at only $1, 500/day. A similar picture can also be said for Suezmax earnings,
mišljenja sam da bu se strašila oko 400 prorijedila sljedećih dana … ionako su izvan dohvata …
I brže nego si mislio