TNPL (Tankerska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNPL (Tankerska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma da je ovo uvaljat kome po 400 zlata bi vridilo. Evo ja sam stavio svojih simbolicnih par stotina komada na 400 kuna.Podilija sam u dva naloga. Jedan za ove koji financijski ne stoje najbolje,a drugi za ove dobrostojece.Eto Bozic je pa ako Vam ovo vridi 800-900 steta vam je ne kupovat na bozicnom popustu po 400 od Bozic Bate.

Evo mene malo iza tebe..[emo_palacg]
Ali vrša je velika a male ribe ne vole u veliku vršu..[emo_smijesak]

A BALVANA!!! :) :) :)

Ma nisam ja stavija ode vrsu za sitnjavor nego brumajem na oboritu ribu. Ovo je za moga maloga Vakulu da dionica ne raste ni uz najbolju gnojidbu i zalivanje.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

A je zaboravija san na Vakulu..[emo_smijeh]

A BALVANA!!! :) :) :)

Cuj na njegovih 30 dionica rast na 400 kuna je skoro 600 kuna zarade. Nije to mala lova. S tim se da kupit skoro 10 kvadrata plocica u peveca.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

http://finance.yahoo.com/q%3B_ylt=A0WTcmFBJY1SrLQABgNabdIA?uhb=uhb2&fr=uh3_finance_vert_gs&type=2button&s=tnk
Rast opet na jakom volumenu.

http://www.intertanko.com/Members-Information/Research-and-Projects/Research-and-Projects/Indicative-key-figures-/

da li ja ovo dobro tumacim?
suzemax spot na 50 000, a aframax na 34 00?

Baltic Handysize 811 (-0.86%)
Baltic Dirty Tanker 932 (+3.90%)
Baltic Clean Tanker 628 (-0.63%)

Dirty indeks sa 600 na 930 u manje od 2 mjeseca. Rast od 55%!

mišljenja sam da bu se strašila oko 400 prorijedila sljedećih dana … ionako su izvan dohvata …

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

samo prikaz koliko je zapravo sektor napredovao od dna.

In a surprise turn of events, despite 2013 been considered a very weak year for the crude tanker sector, it has managed to put a strong finish for ship owners. According to the latest weekly report from shipbroker Gibson, “VLCC earnings at ‘market speed’ for Middle East-Japan (TD3) achieved around $55,000/day in November, but were at their lowest in February at only $1, 500/day. A similar picture can also be said for Suezmax earnings,

mišljenja sam da bu se strašila oko 400 prorijedila sljedećih dana … ionako su izvan dohvata …

I brže nego si mislio

vani rast brodara cija flota se sastoji od tankera od dna:
fro 1.71-3,7
tnk 2.38-3.77
nat 7-9.8

Tankerska posjeduje flotu i za suhe terete…a indexi za suhe su također otišli UP …ako se ne varam [emo_novac]

Ako netko zna više neka me ispravi…

New Report

Close