brux, prijatelju
I PSN-ovi će proći, a onda će valjda netko cijeniti i tzv. normalne dionice.
sintagma slažem se 100% s tobom… ja da imam sad nekog casha još bi dokupio TNPL po ovim cijenama i to po asku, ne bih se mislio uopće…šteta što sad nisam pri nekoj lovi, al bit će i toga 🙂 🙂
Cuj bolje da si sad u TNPL nego u svim dionicama koje je NB spomenuo u zadnjih tjedan dana. Baci pogleda na gledalicu redom: SAPN, LPLH, PTKM, BLJE, a sutra ARNT, ADRS i ostali…
Dobro je da je malo uzdrmao burzu da se probude svi iz zimskog sna, no lose je sto tu nema kvalitetnog kapitala, nego vjerovatno ekipa izvlači novce van kada joj se oporave dionice umjesto da ga unese nazad u trgovinu i da sve ojača…
Ja nisam godinama ni kunu izvadio, a da naša burza nije krcata samo malim burekđijama, još bi 2010 izašli iz “krize” ko i cijeli svijet.
Ovako sam nekidan potrošio 200.000kn da malo dignem tnpl na +320 i onda se mulci nadju masovno iskrcavat, a za gap do 500 mi je trebalo samo jos toliko da mi je netko od vas pomogao… Nazalost bio sam malo kratak za kes.
Smisao dionca u mojoj glavi je rast i dokup a ne daytrade koji masovno koči i rušio dionice. Daytrade u smislu dizanja cijena na opću dobrobit dionice DA, ali ovo što vidim da se radi, samo se gleda glavom bez obzira okinut par kuna po dionici, pa nisam ni ja blesav, niste od mene ni kune uzeli niti nećete jer ja kada padne na ove razine NE PRODAJEM.
Eto iscrpio sam temu oko ovoga, bio sam malo iskren nadam se da ne smeta.
ne smeta sigurno, ja sam isto tvoj istomišljenik.. ne iskrcavam se iz dionica jer sam još relativno mlad i zaposlen tako da imam sigurna mjesečna primanja i mogu čekat koliko god treba na oporavak određenih dionica.. ja bi ti pomogao pogurati taj gap al nisam sad pri nekom cashu… ne zabrinjavaj se oko mulaca, njih će uvijek bit. al dok se god ne promjeni mentalitet naših ljudi i ulagača, znači manje ljubomore i zavisti nema ovde nekog napretka
Pacino
Izgleda da će uskoro okrenuti tankerske vozarine. Prema gore. Za VLCC već jesu, manji bi trebali slijediti.
Izvor: RS Platou.
okrenule su prema gore već prošlih tjedana.
http://www.platou.com/dnn_site/LinkClick.aspx?fileticket=L5P3%2beaT2uU%3d&tabid=315
str. 2
jasno da će se uskoro opet i spustiti, ali ovo bi trebao biti dovoljan signal za smjer iduće godine.
zašto se na ovoj temi toliko čeka na moderiranje?
Nelikvidna je..
bas se pitam di je ovaj moj satelit od jutros stoji moj post bez zakrpe ,
danas nije prijavio nijednu kupnju ,cudno ?[emo_vrtimise][emo_zacudjen]
a ponekad se i zayebe pa prijavi kupnju a dionica taj dan bez trgovine…[emo_smijeh][emo_smijeh]
2014 dolazi hrpetina gvozdja
http://www.hellenicshippingnews.com/News.aspx?ElementId=005218aa-ea4f-4cbb-97f1-b5ce952ad27a
Kupuje se Zmajki…Kako si ti?Kako na ingri?
Jesu li svi računi za režije plaćeni?[emo_smijesak]
Evo jedan zanimljiv link sa istog portala.
Pozdrav Zmajki::)
http://www.hellenicshippingnews.com/News.aspx?ElementId=c3ee0fa4-58d2-4336-8002-cc430758a453
According to Soros Fund Management’s latest quarterly 13F filing published on Wall Street, he expanded his business in six Greek shipping companies. It is notable that Soros Fund Management’s reported stock portfolio was valued at $9.1 billion as of Sept. 30, 2013.
The billionaire investor Soros is officially shareholder of six Greek shipping companies. In particular, Soros has shares in: DryShips, owner: George Economou, Diana Shipping, owner: Simeon Palios, in Navios Maritime Partners-Navios Maritime Holdings, owner: Angeliki Frangou, Safe Bulkers, owner: Poly Hatziioannou and in Baltic Trading, owner: Petros Georgiopoulos as well. The sixth shipping company which is the only non-Greek company, is the Irish Ardmore Shipping.
The investment of George Soros in Greek shipping companies coincides with the maritime recovery and especially in the dry bulk industry.
Source: Greek Reporter