TNPL (Tankerska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNPL (Tankerska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

do 400 kn nije izloženo niti 300 dionica [emo_ooooo]

Još malo da vam gatam, na 330 kuna više ni nema 20 naloga na prodaji, nego je 18. nalog na 5400 kuna.

Ja sam samo čekao kad se iz lplh vrate pravi brodari. 🙂
Svaka čast ekipa, ovo i ulpl tek trebaju odraditi ogromne skokove, atpl nesto manje, ali svakako svjetla buducnost. Građevinari previše ovise o lokalnoj politici dali ce dobit poslić ili neće, a ovdje su svjetske vozarine već odavno otišle gore.
Da ovo je itekako nagovor na kupnju svih nasih brodara. Konačno!

Ne budi nula od čovjeka. Budi sedam nula!

pa dobro to su zasad nalozi takvi.. uvijek se u međuvremenu mogu pojavljivat novi nalozi i ubacivat količine..iskreno se nadam da neće puno novih bit jer ovo je strašno potcjenjeno 🙂

Na kupnji iznad 300 kn ima skoro 700 dionica – a cjelokupna prodaja ima manje od 800 komada
moglo bi ovdje jako brzo doći do tzv. “otključavanja vrijednosti” [emo_namigusa]

brisanjem nicka ne možete obrisati istinu!

bolje da nije ovdje i drago mi je zbog toga ,uništio bi dionicu trejdanjem . što nas je manje, to bolje .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

P/S 0,31 3/13
BVPS 1.508,53 3/13
P/B 0,20 3/13
K. tekuće likv. 3,09 3/13
Novac/share 367,92 3/13

P/S 0,31 3/13
BVPS 1.508,53 3/13
P/B 0,20 3/13
K. tekuće likv. 3,09 3/13
Novac/share 367,92 3/13

Fundamenti su fantazija…a ljudi umjesto ovakve dionice kupuju šrot tipa DIOKi-a, MAGME, INGRE ili onaj prenapuhani balon LPLH [emo_beztona]

p.s. ovo danas je tek izuvanje trejdera kao priprema za pravi rast jer kad krene kako treba prašit će se sve do neba [emo_namigusa]

i BDI i danas tutnji prema gore!
A onaj brodar sto je ostao bez brodova upravo prozivljava brodolom 🙂

Ne budi nula od čovjeka. Budi sedam nula!

RBA ispao, novi član Top10 Stanovi Jadran. 🙂

Hmm, ovdje je znači ovo bio kočničar?

netko bome junački udari po bidu, a i smanjio se bid dosta.. neizvjesnost se nastavlja..

ma neka, treba sve trejdere sada istresti inače neće biti pravog rasta

New Report

Close