TNPL (Tankerska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNPL (Tankerska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pozdravljam sve prisutne na ovoj temi.moram priznati poprilično konzervativna, longwait dionica , ni gore , ni dolje . svaka čast svim dioničarima , ali na dr. brodarima je puno zanimljivije. naravno, ovdje očekujem uskoro veliki boooom , previše se umjetno drži cijena na lancu.nemam tnpl, ali je svakako mjerkam .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

kolega ja je više ni ne mjerkam već sam je jednostavno danas kupio,sad je kolekcija brodara zaokružena

Baltic Handysize 796 (+0.51%)
Baltic Dirty Tanker 780 (+2.77%)
Baltic Clean Tanker 619 (+1.81%)

Vozarine rastu, NAV raste, a netko se igra sa dionicom. Izgleda da će biti još malo podrhtavanja.

Vozarine rastu, a dionica pada… interesantno, to je naša realnost…

odlično!
ako samo vozarine imaju utjecaja, dokupite!

no, zanimljive se stvari svakako dešavaju na brodarima, prometi rastu, ni ZSE nije po tom pitanju izoliran od svijeta.. samo strpljivo, doći će stvari na svoje

oče li i ovdje psn[emo_zacudjen]

sad več ozbiljno pitam kaj se dešava oče neka zla vjest ili kaj…

pepe7

Ja ću vam reći.Netko se zaigrao i prebaciva dionice sa jednog na drugi račun, a usput čekaju ovakove poput vas da ih uhvati panika i da im izbiju i zadnju dionicu iz ruke po ovoj cijeni.
Pogledajte malo ispod top 10 što se dešava, a znate i onu ako kupite i prodate isti dan da je stanje nepromjenjeno.
Po količini prodanih i kupljenih dionica dade se izvući samo jedan zaključak.
Zali nećeu jer ispada da navlačim.
Naravno da imam tnpl i danas dokupio još malo.

e Pacino

hvala na mišljenju i odgovoru , imam tnpl dovoljnu količinu, a ovo za paničara bi volio da su svi ko ja, nebi pola dionica bilo tu di je, davnih dana otupio na paniku[emo_palacg],

pepe7

Moguće je da 3. dioničar (RBA skrbnički) izlazi? S obzirom da je imao oko 2000 komada moguće da je već i rasprodao ili je pri kraju.

3. je postao 9. a 9. se popeo na 5. mjesto … možda obavijesti i ostale iz top 10 da je gricnuo malo ili se možda samo “dodavaju” … tko će ga znati

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

evo priznajem da zbog novih prognoza za kruderske vozarine i ja razmišljam o tome da se malo disperziram ovamo jer mislim da sad ovdje i taj faktor rizika polako nestaje. samo me malo muči velika koncentracija dionica u rukama većinskog vlasnika. ali vas koji ste unutra sa solidnim količinama očito ne muči briga da bi eventualno moglo doći do delistiranja? ili u nekoj perspektivi do istiskavanja?

evo priznajem da zbog novih prognoza za kruderske vozarine i ja razmišljam o tome da se malo disperziram ovamo jer mislim da sad ovdje i taj faktor rizika polako nestaje. samo me malo muči velika koncentracija dionica u rukama većinskog vlasnika. ali vas koji ste unutra sa solidnim količinama očito ne muči briga da bi eventualno moglo doći do delistiranja? ili u nekoj perspektivi do istiskavanja?

Ja vam kad ste neodlučni savjetujem da se držite sastrane.
Ja ako u nešto nisam siguran ( bilo je i pogrešaka) ne ulažem ni lipe.
Ovo je teški ziher.Pa tko voli nek izvoli .Tko ne voli neka razguli.

New Report

Close