Zaboravih vam napomenut..
Pogledajte volumen..na ovo sto sam linkao..:)
idemo u istom tonu dalje..
http://finance.yahoo.com/q%3B_ylt=A0WTcmFBJY1SrLQABgNabdIA?uhb=uhb2&fr=uh3_finance_vert_gs&type=2button&s=tnk
Zbilja lijepo napraduje TBK,red je spomenuti da i BDTI raste,daleko je to od nekadašnjih razina,možda je uzrok i u dobu godine,sezonski rast,ali eto neka se zna.[emo_smijeh]
Zbilja lijepo napraduje TBK,red je spomenuti da i BDTI raste,daleko je to od nekadašnjih razina,možda je uzrok i u dobu godine,sezonski rast,ali eto neka se zna.[emo_smijeh]
Rast je počeo od 2,60 i to svakim danom na sve jačem volumenu.Zaista lijepo za vidjeti.
Inače od kad pratim tnpl pratila ju je uvijek samo što se dodala još jedna nula.
Tako da je po ovom tnpl 340 kn, a bila prije nekoliko dana na 260.
Zaista slično, ali definitivno ugodno oku nakon silnih godina crvenila.
Čestitke na rastu! Ako ćemo svi čamit čekajuć neće se nikad ništa ni pokrenuti! Idemo dalje!
gledam povjesni graf 10g tnpl i lplh skoro pa kopi paste, iskrcaj velikog na niskim razinama, trkeljenje…. do prije par dana
čak je lako i za pratit pomake cijena, jel riječ je smo o jednoj nuli više kod tnpl-a
zanimljivo, i da nije nagovor na ništa[emo_palacg]
nbakic | 06.12.2013. 11:42 u 11:42 | Odgovori
A ono što ljudi ne razumiju (a meni se čini da je tako, no možda upravo ja ne razumijem), to je da u Hrvatskoj treba ulagati u dionice za koje misle da su radikalno potcijenjene. Po mom mišljenju imati novce u hrvtaskim dionicama za 10-15% očekivanog prinosa (uz sav rizik) je smiješno, to radiš jedino ako si mirovinac (na tome in ne treba zamjeriti). O čemu govorim vidjeli smo ovih dana na LPLH.
Pacino jeste li mislili na tnpl u ovom postu gore 🙂
Meni se nekako čini da neko i koči rast TNPL… ne znam zašto
neka štopaju, mora netko i prodavati da bi bilo prometa … što kad se skine ovo malo oko 300, koji je onda smjer
Ma o kakvom vi to ,štopavanju pričate?
Pa tko to vjeruje u nekakvo štopavanje…netko je želio ili želi prodat i to je to..
Kao što su se prodavale veće količine na jdpl od 55-80.[emo_smijesak]