cestitam ..visokolikvidna dionica i vrlo primamljiva investitorima
promet 5 (pet) komada [emo_palacg]
Ovaj lancun od smootka ce mi dobro doc za zimu za pokrit se kad bura zapuse.
cestitam ..visokolikvidna dionica i vrlo primamljiva investitorima
promet 5 (pet) komada [emo_palacg]
Da, ali njome se barem trgovalo, za razliku od:
ADRS-R-A BCIN-R-A BD62-R-A BPBA-R-A CROS-P-A CROS-R-A FNVC-R-A FRNK-R-A HIMR-R-A HMAM-R-A HMDN-R-A INDG-R-A JDRA-R-A KODT-R-A LPLH-R-A MAIS-R-A PBZ-R-A PLAG-R-A SMNS-R-A ULJN-R-A 3MAJ-R-A ADBK-R-A AGMM-R-A AMDN-R-A ATLS-R-A AUHR-R-A BDMR-R-A BLKL-R-A BRBA-P-A BRIN-R-A BRNK-R-A BRST-R-A CEBA-P-A CEBA-R-A CHAG-R-A CRAL-P-A CRAL-R-A CRLL-R-A CTKS-R-A DALS-R-A DTR-R-A DUPM-R-A EHOS-R-A ELKL-R-A ELKP-R-A ELPR-R-A EPLT-R-A FMPS-R-A GBRT-R-A HBVD-R-A HCRC-R-A HEFA-R-A HGSP-R-A HHLD-R-A HJDR-R-A HMNS-R-A HPB-R-A HPDG-R-A HRDH-R-A HTCP-R-A HVDC-R-A HZVG-R-A IKBA-P-A ILRA-R-A IMZV-R-A INFS-R-A IPKO-R-A ISAU-R-A ISTR-R-A JAKT-R-A JDBA-R-A JDRF-R-A JDTC-R-A JLSA-R-A KABA-P-A KABA-R-A KAPF-R-A KMSK-R-A KOES-R-A KOKA-R-A KOSK-P-A KOSK-R-A KOSN-R-A KTKS-R-A LURA-R-A LVCV-R-A MIV-R-A MLNR-R-A MLNR-R-B MRNA-R-A MRSK-R-A NVBA-R-A OLVD-R-A OPEK-R-A PAN-R-A PIVK-R-A PKMI-R-A PLAG-P-A PLCH-R-A PLJK-R-A PPOR-R-A PSMR-R-A PUNT-P-A PUNT-R-A QUNE-R-A RIZO-R-A RZVI-R-A SCOS-R-A SDBA-R-A SLDM-R-A SM86-R-A SNBA-R-A SPNV-R-A SPVA-R-A SSNC-P-A1 SSNC-R-A SUNH-R-A TDZ-R-A TKPR-R-A TLM-R-A TNKC-R-A TOZ-R-A TRFM-R-A TRMD-R-A VDZG-R-A VELO-R-A VIS-R-A VJSN-R-A VLBT-R-A VLEN-R-B VZIO-R-A ZEP-R-A ZLAR-R-A ZPKL-R-A ZTNJ-R-A
Ako me excel ne vara gore ima 135 dionica. Njima se danas nije trgovalo i za pretpostaviti je da ni inače nisu nešto likvidne.
Kao što sam već ranije spominjao, ja sam ovu cijenu TNPL dočekao kao idealnu priliku za riješiti se nelikvidnih, a manje potcijenjenih dionica, tako da mi je sada ostatak portfelja likvidan, a TNPL je likvidnija od dionica iz kojih sam izašao da bih je kupio. I to sam imao sreće da je dobar dio tih dionica imao val rasta u kojemu sam se iskrcavao, poput BCIN, LPLH, turističke iz posebnog režima itd itd.
Kao što rekoh, ostatak portfelja mi je poprilično likvidan za zse pojmove i jako mali postotak mog ukupnog portfelja je u dionicama kojima danas nije trgovano.
Zahvaljujući tako napravljenom preslagivanju sada imam veći udio u cashu, odnosno manju izloženost dionicama, a mnogo veću projiciranu zaradu nego prije preslagivanja. Imam oko 10% u cash-u koji mi se stoga ne žuri angažirati. Ostatak mi je kao što sam rekao uglavnom u likvidnim dionicama tako da mogu relativno lako izaći vani u slučaju potrebe, a u TNPL me nije strah niti “zaglaviti”. Ako tako mora biti puno draže će mi biti da zaglavim u njoj nego u dionicama iz kojih sam izašao, s obzirom da Hrvatsku čeka teško razdoblje suočavanja s istinom, a na strani TNPL je i američki FED sa svojom misijom napuhavanja vrijednosti imovine, a obezvrijeđivanju duga.
Inače, kako sada stvari stoje, očekujem rast TNPL, kao i da ću većinu dionica iz kojih sam izašao moći kupovati po nižim cijenama ako budem htio, LPLH već jesam.
Sve u svemu, jako sam zadovoljan trenutnom pozicijom.
visokolikvidno izdanje , vrlo primamljivo ulagacima ..
promet 0 nula kn [emo_palacg]
visokolikvidno izdanje , vrlo primamljivo ulagacima ..
promet 0 nula kn [emo_palacg]
ovdje silom hoćeš isprovocirat negativnu priču tj komunikaciju
tomo @ zanemari mene..molim samo cinjenice ,ne navlacenje naivnih u ovu nelikvidusu…
Zmajki zanemari nas…samo cinjenice nas intereairaju.
🙂
Nego nema te vec dugo na atpl…a sto se tice savjeta hvala ti dobri moj pijatelju.
Prozmu me emocije kad citam tvoje altruisticke postove…hvala ti zmajki na svemu…ljusina si i gotovo.
Zahvaljujući tako napravljenom preslagivanju sada imam veći udio u cashu, odnosno manju izloženost dionicama, a mnogo veću projiciranu zaradu nego prije preslagivanja. Imam oko 10% u cash-u koji mi se stoga ne žuri angažirati. Ostatak mi je kao što sam rekao uglavnom u likvidnim dionicama tako da mogu relativno lako izaći vani u slučaju potrebe, a u TNPL me nije strah niti “zaglaviti”.
Hvala na informaciji o cash poziciji, izloženosti vlastitog portfelja i svim ostalim iznesenim analizama tvojih privatnih transakcija. Samo, ne vidim zašto bi nas trebalo zanimati što si ti sve prodao i pod kojim si uvjetima prodao ne bi li s tim novcem ušao u TNPL? Sad valjda možemo mirno spavati…