Neznam di idemo….ali uz rast vozarine ovu i slijedeću godinu na 250 će se teško kupovat…a i pitanje je koje se količine mogu kupit do 300…
Zanimljivo će bit u svakom slučaju….
Bravo upravi za hrabar popčetak…likvidnost i love za izdržati ne manjka…bravo
Aj dobro i po cemu je ovo dobro.Imam dionicu(i to broj koji neki mogu sanjat),ali nemam zeludac za ove nebuloze.Kolika je to dobit u ovom tromjesecju??? Pa prodana su 3 broda ovu godinu i to Kornati Grcima za 10 milja dolara, Diklo je isao Rusima za 7,4 milje i Novigrad za 7 miljona i uz tu cijelu pricu kolika je dobit???? Ako je ovo dobro onda neka odma rasprodaju ostatak flote sa prosjekom 8,5 milja dolara i onda ce to tek biti ludilo. Mene brine sto se i cashovina polako i sigurno topi.Koliko ce je ostat za godinu dvi nemam pojma jer nemam kristalnu kuglu,ali po meni je ovo jako lose.
frenkie…onda je najbolje da sve prodaš i da se riješiš briga….[emo_smijesak]
Sto cu ja radit je moja stvar.Moje pare koje sam posteno zaradija i na sve to platija porez i mogu s njima i pec potpaljivat ako hocu.A ako imas koji pravi protuargument slobodno ga napisi,ne trebas se sramit.
ond si poprilično autodestruktivan…[emo_smijeh]
Kako god…odoh na ručak…kruji mi u želudcu…
E a sad zamisli s obzirom na poprilicnu autodestruktivnost sto bi tek tebi napravio.Dobar tek.
A zbog čega molim lijepo…..što ti popobu učinih?[emo_smijesak]
Ova firma se trži na oko 160 mil kuna, a njen trentutni NAV ili ako hoćete likvidacijska vrijednost je gotovo milijardu kuna.
Da li ova bilanca izgleda toliko loše da opravda takvu cijenu?
Istina je da izvješće samo po sebi ne izgleda prelijepo, ima dugova, poslovanje donosi gubitke, ali kada ga se usporedi s cijenom dionice/firme izvješće je fenomenalno i što bi se reklo, obećavajuće.
Koliki su im dugovi???