TNPL (Tankerska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNPL (Tankerska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nemam pojma ne vidim razloga pretjeranoj euforiji. Kad caca John Fredriksen kaze da se caca vraca onda cu vjerovat u ove price do tada je sve ovo sjedi,lezi laju mitraljezi.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Da, ali caca Fredi ce onda kupovati brodove po 1x NAV, a ovo je sada na 0,2x NAV.

Meni je caca reka da se jos ne vraca,a kad bude ja cu prvi pivat ode caca se vraca.

Oprosti mi pape, al ja već sad kupujem, tj. kupio.

Ma da se ne lazemo imam i ja ovoga ko salate ma me straj da ne ugnjije.A ako ugnije kupovat cemo za gnoj.

More, pa ćemo skupa čagod posadit, samo triba prvo vidit čigova je zemlja, da ne sadimo salatu za drugoga. :):

Danas će BDI opet gore….

Danas će BDI opet gore….

lako za BDI, što će biti s BDTI???

Zazmiri na jedno oko,pravi se da ne vidis ono proklet T i uzivaj.

Danas će BDI opet gore….

[/quote]

A i on je počeo rast….sentiment rasta BDI-a se održava i na tankersku…

Danas će BDI opet gore….

[/quote]

A i on je počeo rast….sentiment rasta BDI-a se održava i na tankersku…
[/quote]
BDTI je počeo sa rastom?Otkad to,koliko ja vidim stanje od 03.10.2013 :
BCIY:IND
548 -2 ( – -0.36%)
BDIY:IND
594 +7 (+ 1.19%)

Sve je to još uvijek jako,jako nisko….

@Frankie,
nešto offtopic,razmatram kupovinu Transocean(RIG),ako se ne varam ti si u toj branši ako nije problem napiši(ako imaš neki dobar info naravno)kakva su očekivanja u ovom sektoru pošto se radi o vrlo cikličkoj industriji.
Po meni dostupnim informacijama posla ne bi trebalo nedostajati,iako to naravno jako ovisi o cijeni nafte.
Može i na p.m. tnx.

"Only dead fish swim with the stream"

@bigfoot
O drillingu na PM da ne spamamo.Nego sta je sad ovo u ime Isusovo sveto.A zamisli da tek pozovem drugove u pomoc,a vjeruj mi Vakula mali moji su drugovi biseri rasuti, po celom svetu, i ja sam selica, pa ih ponekad sretnem u letu…moji su drugovi zestoki momci velikog srca,i kad se pije i kad se ljubi i kad se puca…

New Report

Close