U petak 1297 dionica prosjek 281,87
U četvrtak 768 dionica prosjek 289,97
Dakle :
768 + 1297+ 2393+ 352 = 4810 dionica
Neka je od toga protrejdana max. cca 400-500 dionica dolazimo do brojke od oko max 2000 kom…a ako nije trejdano toliko(vidjet ćemo u petak)onda još 1500-1600
svi bi kao kupovali, a imate 480 komada na prodaji na 290 kn pa nitko da skine niti 1 komad [emo_smijeh]
Frenkie..neznam zašto si toliko pesimističan….nitko ne spominje nebo …ali do stabla bi moglo..Ovo su ok cijene s obzirom na bdi i vrijeme koje dolazi..
Nemoram bit u pravu ali kićenju pomalo dolazi kraj..Punih 6 godina pada(ulazimo u sedmu)…Ciklusi se mjenjaju..
A koji ti to pokazatelji govore da ce gore? Pesimistican,prije 3 miseca uprava dala ostavku,sada broj dva izlazi ka da mu gori pod nogama,place idu 10% gore,skidaju drugoga sekonda,produzuju ugovor. Po meni idealno za ulazak. I nisam pesimistican uopce, bio bi da sam unutra. Raspitaj se malo o necemu sto kupujes. Sidni s nekim na kavu pa cak i timunjerom makar ti bilo ispod casti. Aj bog zurim na avion za Mumbai.
@tezej
Kakva vrhunska laprdarija, kažeš da ne ide po 290, danas 352 dionice s prosjekom 291,38 kn, jučer 2393 dionice sa prosjekom 293,42 kn.
Moje pitanje je bilo upućeno nekom ozbiljnom i upućenom dioničaru, a ne jeftinom drukeru.
Ni blizu zadnja količina za istovar. Eno je u četvrtak od protrgovanih 768 komada 2. prodao 351 komad, dakle oko pola prometa. Nadam se da mu u idućim danima pripada i više od pola prometa, ali svakako mu je ostalo još barem 2000 komada nakon današnjeg dana.
Šta znači to da broj dva izlazi, očito netko i ulazi. Meni sve ispod 300 djeluje ok. A do kraja ove godine vidjet ćemo jesam li bio u pravu.
…. u četvrtak od protrgovanih 768 komada 2. prodao 351 komad, dakle oko pola prometa.
Znači da prodaje još netko uz br.2….
kažeš da ne ide po 290, danas 352 dionice s prosjekom 291,38 kn, jučer 2393 dionice sa prosjekom 293,42 kn.
imaš na prodaji 480 komada na 290 kn, što ne kupuješ? zato ostavi se tog laprdanja i jeftinog drukanja i kupuj ako ti je jeftino!
Znači da prodaje još netko uz br.2….
[/quote]
Ulaz na 280,izlaz na 290.Zašto ne?Pa u PTKM po 225 i spušiti.
A zašto ne,ušli na 300 u TNPL,izaša po 290,uša u PTKM na 225 pa i tu pušing.
Likvidnost donosi i slabe ručice,koje trejdaju.I najčešće se u trejdanju gubi.
Isto se moglo napraviti i sa IGH.Tamo se dalo spušiti i više.
Za dugoročne investitore TNPL će donijeti potoke meda i mlijeka.
Kako je na tržištu nestašica kešovine, ne znači da ova dionica neće i niže.
BV 1600,BDI raste,cijene brodova u rastu,vjerovatno pozitivan kvartal.
Sve puno bolje nego prije mjesec dana.A dionica stoji na mjestu.A na trulom zapadu brodari povukli gotovo tridesetak posto u jednu sedmicu.
Strpljiv spašen.
Ne prodajm,mogu samo dokupljivati.
kažeš da ne ide po 290, danas 352 dionice s prosjekom 291,38 kn, jučer 2393 dionice sa prosjekom 293,42 kn.
imaš na prodaji 480 komada na 290 kn, što ne kupuješ? zato ostavi se tog laprdanja i jeftinog drukanja i kupuj ako ti je jeftino!
[/quote]
Ne vidim nikakvih 480 komada, kakav opsjenar.
Ne vidim nikakvih 480 komada,
Ne pravi se lud, jučer je na 290 kn postavljeno 480 komada na prodaji i ostali su sve do zatvaranja burze, svi smo ih vidjeli, tako da ne znam zašto falsificiraš činjenice?