TNPL (Tankerska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNPL (Tankerska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

BDTI 902

U ovom padu već -25%. Bio je na 1216.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Brodari vani rastu pa bi se i ova uspavana ljepotica mogla uskoro probuditi!

[color=blue][/color]vizionar

Moraju malo rasti al to je zanemarivo nakon što su
Jučer pali 5 do 10%.
Bdti je danas prvi puta nakon 40dana napravio lagani pomak prema gore.sa 900 na 915.

Al sve to ništa ne znaći a nelikvidnost tnpl zabrinjava.
Po meni prvi rast možemo očekivati tek poslije prvo kvartalnog izvješća,dakle u 4mj. ako se jedan dotični gospodin iz top 10 ne odlući prodati sve što ima.
Do tada možda stigne još jedan brod.
I što drugo pisat na ovu temu.
Strpljen,spašen – nadam se.

kolega, gledajući dvenve i tjedne oscilaicje, samo se nervirate.ja ovo lagano kupujem na dugi rok.5 ili 10 godina.čak mi odgovara da cijena ode dolje. [thumbsup]

رحمك الله يا قائد الوطن نعم فلسطين لن تعرف قائد محنك وصلب مثلك ووفق الله جميع فصائلنا البطلة وارجو

i sa soli i sa cukrom triba znat baratat

npr.znam da je BDI pao sa 11 000 na oko 900 pa je dosao ubrizgani novac raznim bail out-ima pa je sada na oko 2500….e jos sam se sjetio da je nafta pala sa 140 us$ na 32$ ,,,pa je takoder putem QE dignuta cijena na oko 70-80$… e i znam da su se cijene prijevoza pale oko 80%,,,e i znam da se ovaj oporavak lazan ili bolje receno privremen dok se ne potrosu drzavne subvencije,,,i znam da je bolje izgraditi zapocetu gradnju nego prekidati ugovore i placati penale!!!jeli tako,,i da ono najvaznije cijena tnpl je bila oko8 500 kn,pa je pala na 1300,,,mislim da je dovoljno,,,voli vas andmar,,,,

voli vas andmar

I što je pjesnik htio reći??

Usput da kažem da je bdti opet u negativnom smijeru. Tj. 889.
Bio je malo zapeo na 900,pa rasao dva dana,al eto nije izdržao.
Al ako ništa cijena dionice se neda ispod 1550kn.

Danas sloidan promet, moglo bi se reći?!

sutra je novi dan.

da ovaj nije zaglumija sa 100 kom na 1600 vec bi bili na 1700….koji mu je cilj stopanja cijene?

Gledajući kretanje cijene u zadnjih 6 mjeseci, ovo kontinuirano pada. Netko je na ATPL (ili na ovoj temi?) isto tako pred nekih par mjeseci tvrdio da će se cijene ATPL i TNPL po dionici približiti.
Pitam se stoji li pri toj tvrdnji još uvijek?

tnpl je uvijek bila na duplo vecoj cijeni od atpl.Evo upravo popapalo ovaj veliki nalog na 1600….U svakom pogledu tnpl je najpodcijenjeniji i fundametalno najbolji brodar u Hr.Kad je atpl na 1100 tnpl bi trebala bit na minimalno 2000 kn al veliki problem je i netrasparentnost same uprave tnpl…

bude ga ponovo i ispod 1500 sve mi se čini … nadam se da bu i kupaca (znam dvojcu ali trebaće nas još) [thumbsup]

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

New Report

Close