Baltic Exchange Dry Index 2688 UP 91
BCI Baltic Exchange Capesize Index 3979 UP 217
BPI Baltic Exchange Panamax Index 2726 DOWN 7
BSI Baltic Exchange Supramax Index 1890 UP 21
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 964 DOWN 4
Mislite se VI nekud pomaknuti s mjesta ….. zakorijenili ste se ? Kakav je to beznadežni graf?
Za to smo se borili ?………..pih, toliko pametnih glava …..a vidi depresije nenomalne !!!
Pa kad se svi sramite napisati,onda ću ja.
15:12:58 POZITIVNA BLOKADA 2069,98kn +10.59%
Vise sutnja ne pomaze,na prodaji samo 277 komada{trenutno} a na kupnji 1035 komada.
Jednostavno otvoren put prema 3000 kn,ukoliko se pozitivni trend nastavi mozda i vise,al ne treba bit pohlepan. [thumbsup]
Prvo treba proći otpor na 2500.
[/quote]
Do kraja mjeseca opet napad na 2500?
Pa kad se svi sramite napisati,onda ću ja.
15:12:58 POZITIVNA BLOKADA 2069,98kn +10.59%
Vise sutnja ne pomaze,na prodaji samo 277 komada{trenutno} a na kupnji 1035 komada.
Jednostavno otvoren put prema 3000 kn,ukoliko se pozitivni trend nastavi mozda i vise,al ne treba bit pohlepan. [thumbsup]
Prvo treba proći otpor na 2500.
[/quote]
Do kraja mjeseca opet napad na 2500?
[/quote]
Pitanje je vremena kada će ekipa opet početi pumpati brodare,već viđeno stoput,a TNPL je trenutno što se cijene tiče u najboljoj poziciji+cijena nafte i vozarine ponovno rastu.
Kada vam prisjedne i pomisao o kupovini neke dionice,e to je često idealan signal za buy…
Baltic Exchange Dry Index 2728 UP 40
BCI Baltic Exchange Capesize Index 4061 UP 82
BPI Baltic Exchange Panamax Index 2734 UP 8
BSI Baltic Exchange Supramax Index 1903 UP 13
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 961 DOWN 3
Sjela dividenda.Ako netko nije primjetio… [smiley]
Da. A za razliku od ostalih koje su dolazile ova nije umanjena za harač. Pretpostavljam da to onda treba prijaviti u poreznoj prijavi…gnjavaža.
Da , toga sam se bojao, porezna prijava bljah.
Vozarine na MED su se stabilizirale oko ws 90, što je zarada za tankere.
Moze mi netko reci kad je tocno bio dividenda day? Jer nešto čudno mi je s dividendom. Nisam ni u jednom trenu kupovao manje od 30kom. A došlo mi 125kn.
Pa kako nikad se ne zajebu na više pas mater.
Mislite se VI nekud pomaknuti s mjesta ….. zakorijenili ste se ? Kakav je to beznadežni graf?
Za to smo se borili ?………..pih, toliko pametnih glava …..a vidi depresije nenomalne !!!
pa ti lijepo kupi paktorov paket za 20 milja kuna pa nek dečki poprave graf.
Znači svima vam sve štima s dividendom? Meni je sjeo samo dio. Jel se za to moram obratiti brokeru ili direktno u tnpl?
Inaće posljednje sam kupio krajem 8mj.
Mislim da je dday bio 21.9.