TNPL (Tankerska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNPL (Tankerska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ima li koga na ovom topicu ili su ovdje sve dugoročni investitori koji pale comp svakih 6 mjeseci?
USA brodari su rasli, nafta raste, BDI na početku pozitvinog trenda, puno lipih stvari za TNPL za prokomentirati.

ovdje ima jedan glupan koji svima djeli 1%

idući tjedan će bit bolje...

28.08 VELEBIT
TC 42,249 90 5-10/9 11-13 MOS USD 12,750 DAILY NORTH CHINA S

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Tehničko pitanje za znalce:

jel imaju svi TNPL tankeri duplo dno?

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Tehničko pitanje za znalce:

jel imaju svi TNPL tankeri duplo dno?

Jasta

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Svi imaju duplo dno.

Haha da ovdje ne smiješ pisat , odma jedinicu popiješ hahaha evo malo sam popravio

Ja svoju gomilu držim (prosjek 2600) , vidjet ćemo 3q neće bit nešto, ali računam na 4q i 2010 godinu. [sealed]

Svakako vanjski tankeri su na oko 35% od ath, naša TNPL na manje od 25%, jednog dana ćemo popunit gap [cool]

Jednog dana…

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Nego zašto ovako slaba likvidnost? Interes za ovu dionicu je totalno pao.
Možda zbog slabe dividende?
Koji je trenutno naj podcjenjeniji brodar u nas? Tnpl,ulpl?

Sto se tice podcjenjenosti brodara na ZSE to je sigurno ULPL-R-A,mislim da ce relativno brzo doc do 1,500,00 kuna.Posjedujem ULPL-R-A ali nije druk za kupnju.

Po čemu bi to ULPL bio najpodcjenjeniji,kakve su to gluposti pa jedino je TNPL imao veliko povećanje flote od prošle godine ( vozio je prošle godine s 8 tankera, a ove godine vozi s 10).
do 2012 će TNPL povećati flotu za 50%.

TNPL je najbolja firma od svih brodara, zasad niej najbolja dionica, al vidjet ćemo za neko vrijeme.

Kompa što ti vrijedi kolika je flota kad naši brodari prate samo atpl. I tek kad ona povuće na gore i ostali će.
Bez obzira na svijet, na dividendu koju je dala i sve ostalo
Atpl se zadržala dosta visoko.
Za razliku od tnpl koja je dosta izgubila na vrijednosti a skroz na likvidnosti.
Ja sam kupio 40kom u zadnja 3dana trgovanja. To je više od 50% prometa. Zar to nije žalosno?

Sto se tice podcjenjenosti brodara na ZSE to je sigurno ULPL-R-A,mislim da ce relativno brzo doc do 1,500,00 kuna.Posjedujem ULPL-R-A ali nije druk za kupnju.
[/quote]

Kako si pak sad to izračunao [undecid]?? Može formula [pray] [kiss]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

New Report

Close