TNPL (Tankerska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNPL (Tankerska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja sam isto , naravno više očekivao.
Utjeha mi je da je TNPL povećala flotu za razliku od ATPL.

a napadao si me i svasta pisao kad sam erkao da nece biti bas predivno

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

G.blueman, opet ista priča.Koliko Vam je dividenda u Vašoj transparentnoj ATGR.Ostavite se barem
korektnog zmrklića

klodovik

Ja sam isto , naravno više očekivao.
Utjeha mi je da je TNPL povećala flotu za razliku od ATPL.

a napadao si me i svasta pisao kad sam erkao da nece biti bas predivno
[/quote]

Tjah, konzervativniji su nego što sam mislio, no dobro, oni nisu otkazivali ni nove brodove koji dolaze, valjda zato zadržavaju cash.

skupstina je 21.8. i nebi bilo loše otići ili čuti što Mustać planira s lovom ili barem razloge trpanja dobiti u zadržanu… nadam se da su opravdani.

Teorije koje su 50% vremena u pravu manje su ekonomične od bacanja novčića.

skupstina je 21.8. i nebi bilo loše otići ili čuti što Mustać planira s lovom ili barem razloge trpanja dobiti u zadržanu… nadam se da su opravdani.

To je petak – vikend u Zadru ne zvuči loše
[thumbsup]

CROATIAN TBN 80000 23.07.2009 CEYHAN MED WS 59.5 PETROPLUS

CROATIAN TBN 80000 23.07.2009 BLACK SEA UKCM WS 59.25 VITOL

KORNATI 80000 23.07.2009 TARTOUS MED WS 59.5 PETROPLUS

DALMACIJA 80000 26.07.2009 CEYHAN ITALY COA ERG

25/1900=1.3% div yield

ATGR 7/520=1.3% div yield

Jednako.
Samo sto ATGR biljezi rast dobiti u ovoj godini od barem 20% (prvi kvartal bio preko 30% mislim) a njih kriza ne tuce.

Stvar je sto ste lupetali o div od 100 kuna i neznam koliko a kada vam netko kaze da nece biti bas tako onda je taj mamlaz.

Nazalost nije…

Ovo stoje TNPL napravila je puno bolje nego prosle godine kao sto je netko rekao ali to malo tko kuzi..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

ma dobro je ovo, barem vas nisu pokrali ko prošle godine. vrijednost je vrijednost. bilo u bilanci ili vama u rukama. al nemre se ovo mjerit s ATPL. ni po čemu. sorry ekipa ATPL _mora_ fundamentalno skuplja od TNPL.

I'LL BE BACK

Guvernoru, uvijek su sve tvoje dionice super i savršene , hahahah

TNPL 2008 je vozila s 8 Tankera, a 2009 vozi s 10 tankera – 20% povećanje flote.
To ATPL može samo gledat , sorry.

DONAT 130 000 11.08.2009 WAFR ECCAN WS 40 IRVING OIL
DUGI OTOK 80 000 01.08.2009 ALGERIA MED WS 65 TAMOIL

http://www.zadarskilist.hr/clanci/22072009/u-kini-porinut-brod-ugljan
U Kini porinut brod "Ugljan"

Znam da nije pravi topic ali mozda neko ima ideju sta se dogadja. TNPL je suvlasnik Lenca. Danas sam fasovao 500 komada V.Lenca po 10,01. Imam nalog na 11.01 vec mjesec dana i danas me zakacilo nize od naloga. Protrgovao se paket od preko 5000 komada a ja sam vjerovatno upao slucajno. Znam i da je bio docap pa je sad nominala 10 kuna. Zna li netko ko kupuje odnosno ima li ikakav info? Ja sam cuo da Tankerska otkupljuje po 100 kn.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Stiglo izvješće.
Što reći? Pali prihodi, pala dobit…
Cash na računu se smanjio za 222 mil kn.
[huh]

New Report

Close