DATUM RAST PROMET
11.5.2009 1,31 33.325,96
8.5.2009 -2,38 514.726,60
7.5.2009 5,74 176.311,89
6.5.2009 3,33 165.853,93
5.5.2009 0,67 39.030,00
4.5.2009 6,05 137.203,71
Evo da svi vide
nelikvidna je zato što na prodaji nema gotovo nikoga,pa ovi što su slabijih živaca na bidu ne mogu čekati pa bježe na drugu dionicu sličnih parametara..dionicu posjeduje pbz equity,moćan i dobar fond,koji će je lagano dizati,po potrebi..ja slabih živaca pa pokupio ovo na 1670,00…
Posjedujem popriličnu količinu TNPL , meni je prosjek 2400. Najviše me zanima odluka o dividendi za 2008.
pa realno je ocekivati proslogodisnju dividendu s obzirom na odlican rezultat… vidit cemo 😉
hehe i da mi je znati ko daje ove bajne ocjene, hehe 😉 mozda ovi sto prodaju po 1900 😀
Pa ja se nadam dividendi barem 100 kuna. Dobit je 50% veca, ali dobit iz osnovnog poslovanja je više nego 3 puta veća.
Pa ja se nadam dividendi barem 100 kuna. Dobit je 50% veca, ali dobit iz osnovnog poslovanja je više nego 3 puta veća.
uh, kad bi to bilo, bio bi to vrlo solidan dividendni prinos s obzirom na sadasnju cijenu, sigurno preko 6%, ja i nisam toliko optimistican, no nadam se da cete biti u pravu 😉
Taman je narasla kad ju neko pred kraj sruši !!
Nema veze…polagano ona fino raste…
A ko još gleda zadnju cijenu? [proud]
(Mada je po srednjoj pala za nevijerojatnih 0,1% !!!)
malo mi je čudno,ali puno je ljudi tu sa cucom,pa di je onda i meni jedna?zanimljivo je da kad su tečajevi padali,nisam nikoga vidio sa cucom,a mi ostali smo tada dudlali u oras…malo sam bolje regledao financijsko izvješće za tnpl za ovu godinu,..nije loše,a i bit će bolje…samo ne znam,ima li kakve veze cijena nafte sa tnpl,logički bi trebalo biti..a i ako cijena nafte raste,znači da raste i potražnja za naftom,samim tim,raste i prihod tnpl…
Koliko se sjecam u zlatno doba burze znali su biti prometi po milju,a sada slabo.Prije par dana je bio promet pola milje.
Na TNPL imamo pametnog kolekcionara.Pojavljuje se na kupnji kada je tržište u slobodnom padu na
način da kupnju drži relativno visoko.Ne spušta cijenu već daje malo više ,ali zato skupi maslo veću količinu.A mali ulagaći se ponašaju neracionalno i prodavaju.Ovo vam nije dionica za trejdanje.
Zarada najćešće nula.I danas su mali ostali bez dionica ,a veliki skupljaju.