Ja ti TNPL ne bih prodo ni po puno višljoj cijeni..
Ali možda da digneš svoju ponudu za 50-60
pa da se nađete na pola puta [thumbsup]
Ova dionica ti je ionak podcjenjena previše pa
slobodno uskoči što prije…
Što su svi zbrisali s prodaje,sad kad ja želim ući, ajde kompa spusti tih 25kom za sto kuna dole, hehe [thumbsup]
Uzmi 26 po asku, i odma si u plusu
[cool]
Bogami da netko potegne 26 i digne na 1850kn. Mislim da bi kupnja skočíla bar na 1700. Al i ovaj pajdo bi mogao dignut nalog za 120kuna pa nitko neće uhvatiti ni to što se sad nudi!
data@
Ja svoju ponudu nisam ni stavio,neda mi se natezati,jer znam da će odmah netko preskočiti za lipu.
nije iskljušeno ni tih 17xx do kraja dana, ovisi kako se bude razvijala situacija. Za sada mi je malo preskupo, možda kasnije bude još i skulje, još ću čekati. vidiš ovaj je već popustio malo,prebacio na 1699. Možda mu treba lova danas,prodati će on i za 1650 [thumbsup]
data@
Ja svoju ponudu nisam ni stavio,neda mi se natezati,jer znam da će odmah netko preskočiti za lipu.
nije iskljušeno ni tih 17xx do kraja dana, ovisi kako se bude razvijala situacija. Za sada mi je malo preskupo, možda kasnije bude još i skulje, još ću čekati. vidiš ovaj je već popustio malo,prebacio na 1699. Možda mu treba lova danas,prodati će on i za 1650 [thumbsup]
Jesi li na kraju kupio?,pa nemoj biti skrt [lol].Ja bi jos kupio,ali trenutno sam sav u dionicama [undecid].
evo,ja sam mislio kupiti još,a uhvatilo mi je samo jednu dionicu-pih..ostavio sam na 1621,00,pa ako uleti-uleti..
Nije ti ovo za trejdanje dobra dionica.
[/quote]
Nije za trajd. očekujem rast ove dionice,zato bih ušao, al velika razlika između kupnje i prodaje,i nelikvidnost…
Tocno, situacija je trenutno takva, prije par dana je razlika bila 20 – 30 kuna, pa je tada bila likvidna. medjutim, kao sto je netko i spomenuo, dionica je vrlo podcijenjena, pa je steta za tucet dionica se svadjati za par stotina kuna. ja sam danas ugrabio po 1665, a evo vidim da se se pocele spustati ponude ispod 1700, pa mozemo ocekivati bolju likvidnost narednih dana.
pozdrav! 😉
Nije ti ovo za trejdanje dobra dionica.
[/quote]
Nije za trajd. očekujem rast ove dionice,zato bih ušao, al velika razlika između kupnje i prodaje,i nelikvidnost…
[/quote]
dobra, stabilna, nije likvidna dionica ali je likvidna TNPL i to dobo likvidna. [thumbsup]