Blueman, tih 11000 dionica tnpl je stajalo na računu jedne brokerske kuće 5-6 godina i onda je prebačena kod tnpl. Tvoji postovi su i dalje vrlo "bučni". Nisu to čista posla.Preemotivno za tržiste
kapitala.
cekaj malo, di je onda nestala lova od prosle godine, pola dobiti koja je bila rezervirana za otkup dionica na trzistu i za koje je otisao cash. Koja nije raporedjena dionicarima.
Ne, sada se ne zezam nego ozbiljno pitam, di je ta lova, dajte me podsjetite o+koliko je bilo, oko 30-ak jilja kuna mislim..đđNe, zbilja, ne drukam, samo pitam
cekaj malo, di je onda nestala lova od prosle godine, pola dobiti koja je bila rezervirana za otkup dionica na trzistu i za koje je otisao cash. Koja nije raporedjena dionicarima.
Ne, sada se ne zezam nego ozbiljno pitam, di je ta lova, dajte me podsjetite o+koliko je bilo, oko 30-ak jilja kuna mislim..đđNe, zbilja, ne drukam, samo pitam
Glava služi za razmišljanje.Treba biti kreativan.Sigurno se ne radi o krađi.previše je jasno.Negdje
leži i ćeka pucanj…..
dali netko zna,ako je drzava isplatitila poticaje od 56,4 milijuna kuna za Dugi otok i Silbu.
Sve je to super decki.
Firma vrijedi neznam koliko ali dionica ne.
Sasma druga stvar.
Pitajte upravu zasto je kupovala dionice 11,00 0komda po 490 kuna.
To mi jos nitko nije odgovorio.
Drukali ste i uvjeravali da ce kupovati po 5000.
Corporate Governance je pola vrijednosti dionice, ako ne i vise.
I opet onaj jadni JDPL ima vise prometa od ovog cuda
Blumenu, JDPL je u top 10 najlikvidnijih tickera na burzi i nikako nije siroče po tom pitanju.
Poštovani Multinick, zašto ne iznesete trgovanje ostalih tankeraša koji su zavšili u plusu.
Sve je to super decki.
Firma vrijedi neznam koliko ali dionica ne.
Sasma druga stvar.
Pitajte upravu zasto je kupovala dionice 11,00 0komda po 490 kuna.
To mi jos nitko nije odgovorio.
Drukali ste i uvjeravali da ce kupovati po 5000.
Corporate Governance je pola vrijednosti dionice, ako ne i vise.
I opet onaj jadni JDPL ima vise prometa od ovog cuda
Blumenu, JDPL je u top 10 najlikvidnijih tickera na burzi i nikako nije siroče po tom pitanju.
[/quote]
Ma to je sarkazam, napisao sam da je JDPL iako drzavni bolja kupnja od TNPL pa me se napalo.
At lopina: kakav ti je to odgovor? Imas 11,000 dionica koje su kao trebali kupiti, za to je rezervirano 36 mil kuna.
dijeljeno 11.000=3,272 kuna, a kupljeno po 470 kuna.
Di je ostatak pare.
Evo kako citam izvjesce uprave i proslogodisnju skupstinu taj dio dobiti je otisao radnicima odnosno rezerviran je za radnike.
Nikakav pucanj tu nece biti.
E, da i nasao sam revizora. Inzinjerski biro-revizija, Zadar’ ulijeva povjerenje sve u 16
Poštovani Velikišefu!
Danas Frontlajn 9 posto u minusu!!!
Ja nisam protiv da TNPL naraste 67 posto u tjedan dana i da onda padne 6-7 posto
@blueman
Tebi mora da je neka Zadranka srce slomila [rolleyes]
ps jos imas vremena za kupit [proud]