TNPL (Tankerska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNPL (Tankerska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Super firma a tak obezvređena šteta

Super firma a tak obezvređena šteta

Ne brini, opet ce ona na staru slavu! Ali to nazalost nece biti uskoro vec treba izaci iz dionica i cekati _stabilizaciju_ trzista.

Za isti novac koji imam kad sam utrzio TNPL na 4500 sada cu 1 platit, a tri gratis.

Ne brini, opet ce ona na staru slavu! Ali to nazalost nece biti uskoro vec treba izaci iz dionica i cekati _stabilizaciju_ trzista.

I to sve u istom danu, da ne kazem satu napisano. [smiley]

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Za isti novac koji imam kad sam utrzio TNPL na 4500 sada cu 1 platit, a tri gratis.

[/quote]

Sakai, kad ne kužiš TA …

To se zove obrat trenda.

Sta je pisano na ovoj temi, covjek ne zna dali da place ili se smije.
TNPL je podcjenjena na 4000kn, pa je podcjenjena na 3000, pa na 2500, pa na 2000 , a na 1500kn je ‘dar sa neba’.

I znam da Sakai nije glup i da me vjerojatno nije razumio pa cu pojasniti : prema trenutnoj cijeni onaj tko je izasao na 4500 moze kupiti 4 dionice TNPL -> TO JE 3 GRATIS DIONICE nego da ju je drzao bez prodaje.

Inace, nemam dionice jer i dalje cekam. Dok cekam, analiziram.

Da, ovo je bila opaska na stil pisanja vas tehnicara. Evo neki dan i vas Guru je decidirano ustvrdio:

HT ide na 135-140 kn.

Ako se to slucajno ne dogodi, pronaci ce se oscilatori i obrat trenda u sekundi. Shvatite ljudi da je bolje da ne pišete ikako nego ovako.

PS. imamo slicne, ako ne i iste poglede na trenutnu, a i buducu situaciju….

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Sakai, kad ne kužiš TA …
To se zove obrat trenda.

Ne kuzim, dabog da skocio s murterskog mosta.

Obrat trenda u subotu? [smiley]. To su neki gadni oscilatori, nazvat cemo ih "Šabat-oscilatori".

Da, ovo je bila opaska na stil pisanja vas tehnicara. Evo neki dan i vas Guru je decidirano ustvrdio:

HT ide na 135-140 kn.

Ako se to slucajno ne dogodi, pronaci ce se oscilatori i obrat trenda u sekundi. Shvatite ljudi da je bolje da ne pišete ikako nego ovako.

samo to treba dovoljno puta ponoviti, makar 2-3 puta dnevno [smiley]
jedino ti prokleti mirovinci, oni nikako da poslusaju…
oni samo gledaju kako je dividend yield (za proslu godinu) 15% i kako je na ovoj cijeni najvjerovatnije iznad 12-13%
bas su cudni, ha [tongue]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

HT ide na 135-140 kn.

ide.
ne ide jedino ako naraste iznad 260.

sori na oftopik

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Sakai, kad ne kužiš TA …
To se zove obrat trenda.

Ne kuzim, dabog da skocio s murterskog mosta.

Obrat trenda u subotu? [smiley]. To su neki gadni oscilatori, nazvat cemo ih "Šabat-oscilatori".
[/quote]
ke (h)umor! [thumbsup]

ups

Rijetki su trenuci na burzi kada se može kupiti dionica na 40% knjigovodstvene vrijednosti koja ima odnos cijene i dobiti P/E = 3

New Report

Close