1) Obzirom na dolazak 2 nova aframaxa i 2 handy-ja, da li TNPL ima dovoljno posade da zadrži sve brodove bez da nešto proda
Nemam pojma … lopina vrlo vjerojatno zna
Lopina ce reci da to vise pogadja suhe nego tankerase.
DODATAK: ahhhhh…nisam bio daleko [lol]
dajte ljudi neka neko lupi ili po prodaji ili po kupnji………..najgori je ovaj status skwo
Lipi moj pametni Indijanče,
Stojite na bidu i asku. Ostalima barba poručuje, ulažite u znanje, učite od Sanče.
dajte ljudi neka neko lupi ili po prodaji ili po kupnji………..najgori je ovaj status skwo
Evo ja predlažem da ZB Invest počisti bid !
1) Obzirom na dolazak 2 nova aframaxa i 2 handy-ja, da li TNPL ima dovoljno posade da zadrži sve brodove bez da nešto proda
[/quote]
Iako nemam neposredni uvid, s obzirom na stanje na svjetskom tržištu i broj naručenih brodova, ne vjerujem da mogu popuniti sve 4 novogradnje. Vjerovatno će se nečega rješavati.
Našim posadama, teško (mislim prvenstveno na oficirski kadar). Jedino u slučaju drastičnog povećanja plaća i uvjeta u odnosu na strance.
[/quote]
Inače problemi s ljudstvo u svjetskom brodarstvu, po logici stvari, nešto više će pogađati likvide.
Sakai, ovo bi te trebalo zadovoljiti.[proud]
Lipi moji, mi tražimo pomorce. Plata je dobra.
Hmm vani idu ap ap
http://finance.yahoo.com/q?s=FRO+GMR+VLCCF+OSG+NAT+TK+DHT+CPLP+TNK&d=t
nevjerojatno kak nitko nece zaljepiti BDTI… kao da ce to nesto promjeniti situaciju… e pa onda ga necu ni ja postat… al da samo znate da je pao.
oh da, promijene cijene TNPLa bile su u protekla 3 miseca bile u striktnoj korelaciji sa promjenama BDTI.
stvarno je podlo i podmuklo sto nitko nece "zaljepiti BDTI" na ovu temu.
Ma eto hebenog BDTI-a, pao je "ogromnih" -0,7%
Baltic Dirty Tanker Index [BDTI] Aug 27, 2008 1393.00
Baltic Dirty Tanker Index [BDTI] Aug 26, 2008 1403.00
ali i dalje je natprosječno visok što će rezultirati odličnim 3Q TNPL. Šteta što ništa od toga ne utječe na cijenu dok se onaj skrbnički ne iskrca.