2 broda koja su ugovorena u 3.maju imaju zaštitnu klauzulu u vezi cijene čelika i tečaja dolara. Trećemajci su se opekli na latvijskoj seriji od 10 brodova i više ne potpisuju ugovore bez tih osiguranja
Hmmmm….svaki dan podižemo ljestvicu za 100 kn, nije loše!
Sadašnja ljestvica je na 5300 kn!
Da li netko zna kad će bit kakva skupština, gdje bi se moglo govoriti o dividendi?
Na ljeto. Zadnje dvije godine bila je 31.08, 2005. je bila 19.08.
opa, nesto se dogadja… bas me zanima gdje su oni koji su silom prodavali… da li ih ima jos i da li ce se sada pojaviti
Zatišje nakon one zadnje transakcije..Nadam se da ćemo se sutra ustaliti na razini od cca 5500.Prodaje ispod baš i nema previše, pa mislim da nije nerealno..
kolika je realna vrijednost tankerske prema fundamentalnim pokazateljima i koliki su fundamnetalni pokazatelji neke slične strane tvrtke?.ako neko zna ,neka napiše da možemo usporediti.hvala
zanimljivo je vidjeti rast od 6% na dionici koja je u 4 mjeseca izgubila 30% vrijednosti.
Da li netko zna kad bi se mogla vratiti ili barem približiti 7k
zanimljivo je vidjeti rast od 6% na dionici koja je u 4 mjeseca izgubila 30% vrijednosti. Da li netko zna kad bi se mogla vratiti ili barem približiti 7k
Navodno zna Mario Gatara, a ja sam načuo da već ove godine.[rolleyes]
kolika je realna vrijednost tankerske prema fundamentalnim pokazateljima i koliki su fundamnetalni pokazatelji neke slične strane tvrtke?.ako neko zna ,neka napiše da možemo usporediti.hvala
NAdji sam.
Hoces da ti kazem i kada ce narasti 7000 kn.
Neki ljudi na forumu su zbilja neshvatljivi.
Daj se potrudi malo.
Hebote, kod brodara je barem puno lakse rtaditi peer group nego kod drugih industrija..