TNPL (Tankerska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TNPL (Tankerska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jos sutra i BDT je na 3 godisnjem maximumu…

super, počelo iskrcavanje u na TNPL
Kupnja Cijena
25 6.600,00
19 6.520,00
10 6.351,00
8 6.260,00
70 5.513,13
Cijena Prodaja
6.800,00 10
6.900,00 100
7.000,00 32
7.097,99 20
7.098,00 2

Da…
Taj sa ‘stotkom’ odlučio malo za[censored]at,a kladim se da je i na kupnji

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Da… Taj sa ‘stotkom’ odlučio malo za[censored]at,a kladim se da je i na kupnji

Evo ga ‘pomelo’ sa prodaje [shocked].
Dobra stara Tankerska
[wink]

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Kupnja Cijena
100 7.000,00
7 6.700,00
6 6.651,00
2 6.602,00
50 6.601,13
Cijena Prodaja
7.098,00 2
7.147,00 20
7.148,00 1
7.148,40 1
7.149,00 5

počelo u suprotnom smjeru

jel zna tko dal mirovinci mogu kupovati TNPL

jel zna tko dal mirovinci mogu kupovati TNPL

Naravno da mogu,mogu kupovati sav JDD,a Tankerska je uz to i indeksna dionica.

mogu u TNPL, ali nemogu u sve

Dragi dioničari Tankerske plovidbe,
Ovo je linka na stranicu u sklopu portala poslovni.hr posvećenoj samo ovoj dionici:
http://www.poslovni.hr/57817.aspx

Na jednom mjestu možete pronaći:
• osnovne podatke o dionici
• TOP 10 vlasničku strukturu zadnjeg dostupnog financijskog izvještaja – ovdje je moguće vidjeti gdje su se sve pojedini dioničari nalazili u TOP 10 vlasničke strukture.
• Financijske podatke i pokazatelje (u slučaju dostupnosti potrebnih financijskih izvještaja)
• Grafikon sa tehničkom analizom. Posebno bi ovdje istaknuli markere sa objavama vijesti o dionice koji su ucrtani na grafikonu.
• Sve vijesti o promatranoj dionici
• Komentari korisnika sa foruma o promatranoj dionici

Molim Vas da imate na umu da je ovo još u testnoj fazi.
Hvala i lijep pozdrav

Slaven Andrašić, Poslovni dnevnik

Molim Vas da imate na umu da je ovo još u testnoj fazi.

Ovo je do ja.a! Svaka cast. [thumbsup]

skype - ivek1234

također cestitke. makar da je doslo malo ranije…

Budući da moji (smatram ipak objektini) komentari uzbuđuju dio forumaša ja ću se suzdržati od daljnjeg pisanja na ovoj temi, a onima koje će prethodni post zabrinuti savjetujem da ga spamaju čim više komentarima tipa ‘’Derby priča gluposti’’ i sl. tako da čim prije padne u zaborav. Čujemo se iza Nove Godine.

Evo nas u Novoj godini. E pa sretna svima kako u ovoj, tako i u u svim ostalim dionicama.

Na zalost tankerska euforija je trajala kratko. Zapravo, Aframax sektor nije ni bio u euforiji vec su VLCC-i potegnuli BT indeks. Vec danas Aframaxi se zaposljavaju na rubu rentabilnosti, a samo jos jedan dan korekcije Aframax trzista dovesti ce do toga da ni jedan tanker Tankerske plovidbe na spotu nece poslovati s dobiti.

New Report

Close