Članak 45.
(1) Ako nakon ponude za preuzimanje, ponuditelj i osobe koje s njim djeluju zajednički drže najmanje 95% dionica s pravom glasa ciljnog društva
Najgore je kad covjek sam sebe u nesto uvjeri pa ne zeli priznat stvarnost i cinjenice…koliko god ih mi u to uvjeravali.
Citam da i sad ima onih koji nece ili ne zele prodat dionice po 78 kn ?!?!..Nebitno je sta tko hoce ili zeli..ovdje je prica gotova i sve dionice se otkupljuju po 78 kn..htio tko ili ne..I nadam se da su nesto iz ovoga i naucili…..ze neki iduci put.
Pozdrav
baš mezanimahoće li za2-3god tnpl opet banuti na zse nudeći dionice i obećavajući brda i doline
umjesto da su bili džekovi i podijelili kolač s mirovincima, paondakad splasne tržište i cijene novogradnji postane primamljive, oni dokap naprave s mirovincima i spreme flotu za novi ciklus prema gore, oni u prvoj krivini nogom u tur
evo, sad da nude morali bi nuditi 100 kn. i to kao mirovinci nisu znali prije 4 mjeseca. a znali su u 20 god napraviti gubitak zadrugi stup, to su znali
a kad treba izaći sa 100 posto prinosa, onda ne znaju i ne umeju.
mirfondovi bi trebali biti plaćeni po učinku – solidna plaća plus bonus. nemaplusa, nemabonusa. ovako ispada da je bolje ležati i ništane raditi, nego ulagati uz dobit.
Koja je logika ovih što na bidu kupuju po 77,40 i 77 kuna?
Da nisu ti oni koji misle da je nakon ovog izguranca sudski utuživa priča oko toga koja je pravična cijena i koliko ta dionica zapravo stvarno vrijedi?
Bude li tu na kraju nekakav sudski epilog, vještačenja i svašta, a moglo bi biti, bit će tu još svašta.
Još je pitanje koliko dana prije su ovi koji su dosad delistilari dionice sa ZSE o tome dali službenu obavijest sa točnim datumom kad ide delist?
Datum isplate ce vam bit ako ne do Bozica onda onaj tjedan posle i tad ce bit delist.
Pozdrav
Da nisu ti oni koji misle da je nakon ovog izguranca sudski utuživa priča oko toga koja je pravična cijena i koliko ta dionica zapravo stvarno vrijedi?
Bude li tu na kraju nekakav sudski epilog, vještačenja i svašta, a moglo bi biti, bit će tu još svašta.
Misliš suda iz Nepala, Ruande i sl.? Ako nam oni neće pomoći, ovi lopovi iz Eu sigurno neće.
Meni je super bilo što sam uspio ubosti jos cca 2 tisućice po 77,20-77,40.
Doduse, jedan me nadigrao kad je prije uocio obavijest pa je uzeo prve dvije tisucice vec po 77,00-77,20.
To je bio čisti “free money” sa vrlo kratkim rokom čekanja isplate.
Da je bar takvih situacija vise.