TPNG (Tankerska Next Generation d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TPNG (Tankerska Next Generation d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izvjesce je vani spavaci…

I vise je nego dobro, moglo bi se reci iznenedujuce pozitivno ili cak mozebitno odlicno.

vrlo pristojni rezultati – revalorizacija umanjili nešto ukupni rezultat

https://zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=1495

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

…mislim jeste vidjeli izvješće 400 % rast dobiti ebitda preko 100 milja kuna…operativna dobit preko 50 milja…i početak otkupa vlastith dionica 100 000 komada…u ponedjeljak najbrži prst…ode preko 50 kn…

Ocekivano dobro izvjesce.

E sad dokle ce cijena rasti tesko je predvidjati jer se dobro izvjece i ocekivalo.

Upitna je ova odluka uprave o otkupu dionice gdje stavljaju prosjecnu cijenu 45.45 kn. Odstupanje 10% kako se navodi dalo bi cca 50kn.

E sad je upitno misli li uprava kupovati preko te cijene. Ako ne, onda ce neki dobro polomiti zube.

Po meni je fer cijena 62-64kn.

Imam samo 700kom Tpng i pricekam par dana da vidim gdje ce cijena. Sve preko 64kn je ravno eurojackpotu i tu mislim da ce prodaja biti u desecima tisuca. Samo opet je upitno do koje cijene uprava misli kupovati. Dakle ocekujem tobogan, rast pa ispuh.

gdje piše to o otkupu – na kojoj strani

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

salt, 21.02.2020. u 22:22

gdje se spominje odluka o otkupu?

inače jako dobro izvješće, palac gore

Pronašao.. U privitku program otkupa. Dobra vijest za dioničare 😀

Samo logirani korisnici mogu vidjeti privitke.

Tek sad vidim i ovaj plan otkupa…divota 😀

salt, 21.02.2020. u 22:22

Svaki dan mogu kupovati po 10% +,- od prosječne cijene proteklog dana.

Bit će zanimljiv tjedan u svakom slučaju 🙂

Odlučila uprava da skešira svoje papire

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Kakve manipulacije. Ide srozavanje kako bi se proveo otkup što jeftinije

Sad kad krene otkup dionica, cijena bi mogla poprilično gore, da nije bilo ovog jučerašnjeg pada, već bi bili sigurno na blizu 60.

New Report

Close