Da kolega. BCTI opet u naletu. Vozarine opet rastu. Prosli put je bio neuspio izlazak iz bear marketa. Ta granica je na 65kn. Npr.ista ta granica na Saponiji je bila na 275-280kn i Saponija ju je prosla kao kroz maslo.Dakle za izaci iz bear marketa cijena bi morala otici do 90kn tako da u korekciji granica 65kn izdrzi. Je li razumno ocekivati toliko iscekivani skok?
Pa ako vam je prosjek 33 ..34…37…38..kn …i 55 kn daje lijepu zaradu….da li će prijeći 65 kn….vjerujem da hoće i znatno više ukoliko se ovaj trend nastavi….a čini se da se nastavlja…vidjet će se to lijepo već na izvješću za q1 2020…barem 30 % veći prosjek vozarina nego za q1 2019…živi bili pa vidjeli…a prije toga ide q4 za 2019 koji bi isto trebao biti odličan…zse…čudna biljka ponekad ne poštuje pravila marketa
Iako sam bio skeptican radi Cosca i korona virusa, postoje naznake da ce vozarine rasti. Cudno je da Tpng prosli put nije otisla preko 55kn. Ipak kompanija niz godina posluje dobro i po solidnoj stopi rasta. Nav bi uskoro mogao do 82-85kn tako da je realno ocekivati 65kn. Hoce li preko toga nemam pojma. Ne bi me iznenadilo da ode i do 85kn i onda se ustali na 60kn.
Dionica jest podcijenjena, ali to je iz razloga nelikvidnog trzista. Kljicna kota je 47kn, ako probije preporuka kupnja.
Long pozicija.
Ovi koji su nedavno prodavali na 39 su totalni antitalenti za trgovanje ili nisu trgovali svojim dionicama je drugog objašnjenja nema……nadam se bombastičnom izvješču i raketi…..za početak bar do BV…….
Mislim da Tpng nema vise sta raditi ispod 50kn. Dapace ocekujem jaci rast do nekih 75-85kn. Cijena na 44kn..za neka 3mj ce to biti 0.5 BV.