“Tjedan pun loših vijesti o IGH” . ušli Rusi, povećao se broj dionica za 70 %, kaos, Rusi gdje udju uvijek dionica ide dolje prema nominali.
Ako i misli skupljati na burzi, sigurno će prije stiskati dolje cijenu , i stopirati rast .. AKo pretpostavljamo da čovjek zna zašto je kupovao ..
Kako god bilo ovdje će biti veselo ako Rus predje 25 %; a neslužbeno je vrlo vjerojatno već blizu .Ziher je tih 22,7 % upisanih sve što je uzeo.
Neka mutna igra se ovdje igra .. sumnjam da će pustiti rast prije nego Rus predje 25 % , a “iza liste” barem 35 % ..
došla je nova faza u pretvorbi firmi. Novim gazdama više ne trebaju mali dioničari da bi glumili dioničarstvo. Sada samo dioničari preko 50000 eura mogu ići u dokapitalizaciju a postojećima se vrijednost dionica srozava za što već ima nekoliko primjera.
vidimo kako se krasno živi kada su ovakvi kao Antiša i Pero7 došli do prava glasa.
Jedva su dočekali da mogu baljezgati svoje nacionalističke i šovinističke parole da bi mogli uništiti i oteti sve što se u "trulom" socijalizmu stvorilo.
Kladim se da su i veliki vjernici vjerojatno u prvom redu u crkvi.
Iako se na slažeš s mojim stavovima netrebaš me zbog toga vređati .
I ti bi demokratu , meni oduzeo demokratski pravo glasa kao što su i tvoji preci s Titom na čelu ukidali pravo glasa svim neistomišljenicima , a nekima oduzimali i pravo na život .
Kladim se da si ti u prvim redovima na četničkom derneku u Srbu i u prvim redovima na balu vampira u Kumrovcu .