Ovaj tko je kupio se ne boji. A ako je kupio za 2,7 mil kn sigurno nije napamet kupovao. Osim toga ovo ne može u PSN, firma posluje dobro.
Prodao KBZ.
Kupili Jadransko, Euroherz i Agram Invest.
Ma, sve je dobro…..bar malo jeftnije kupovine.
Doduše, ako ovako nastave, mozda bude i novi ATL. [emo_smijeh]
Baš gledam malo na mojedionice.
Jel moguće da se ovo trguje na samo 2,88 EV/EBITDA?
A taman članak na poslovnom da gazda planira lifrati jeftinu kinesku elektroniku:
Todorić pokreće novu platformu i želi postati regionalni Alibaba
A zna se koji mu je najdraži način dostave sa razgranatom mrežu koji ga toliko malo košta da ga besplatno nudi.
Zanimljivi fundamenti, po nekima izgleda podcijenjeno, a po nekima baš i ne, BVPS se dosta smanjio kada su pripojili tvrtke kćeri koji su imale negativni book zbog prenesenih gubitaka. Jedino ako se sjeti spustiti nominalu i dokapitalizirati, ali za to treba i od Adrisa pristanak, tu nema 3/4 većinu na skupštini sam.
@ xdado
Ne kužim ovo s dokapitalizacijom?
Pa TISK ima kapitala. Ima i keša!
A nema kredita od banaka.
Zašto bi TISK trebao dokap?
Naravno da mu ne treba, iako je službeno dug/kapital po moje dionice 272%, Kapital je toliko snižen (umjetno?) da i dug koji je relativno mali s obzirom na poslovanje izgleda velik u odnosu na kapital. Ali budući da zakon dozvoljava svašta, većinski bi mogao u teoriji spustiti nominalu i onda dokapitalizirati, da bi si povečao udio jeftino, ali za to mu treba 75% na skupštini. To sam samo tako spomenuo, na ovoj dionici mi ne izgleda vjerojatno.