TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne kužim, mogao je prodati skuplje, ali je čekao priliku da proda što jeftinije!

Pa čovjeku zatrebali danas novci a nije bio u toku i sl. I sad se svi boje lupit po asku. Svašta.

ne ,nije nikome zatrebalo novaca da prodaje danas nego namjerno idu u rušenje cijene da bi zastrašili preostale dioničare, a sve s ciljem naknadnog prihvata ponude. no, neće uspjeti s time. moje dionice dobit će po 1000 kuna, a nadam se i vaše. onda neka rade što žele.
a ako budu pretjerano stiskali, nadam se da će to vas koji ste u ZG dodatno potaknuti da napišete dopis hanfi da se očituje jeli sporazum adrisa i agrokora od 2007. g. uzet u obzir pri određivanju cijene u ponudi ili je taj sporazum zatajen s ciljem da ponuda bude po 215 kuna.

...povijest se ponavlja...

Istekla je ponuda, cijena pada, što je tu čudno?

Vama je to logično?

Zanima me koji veliki um je danas prodavao po 200 a mogao je (a i sutra jos može) prihvatioti ponudu u SKKD po 215…

Ne mogu to nikako dokuciti…

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

Vama je to logično?
[/quote]

I vama će biti logično kad se malo dulje budete bavili dionicama.

lebovski vam poručuje ono što ćete shvatiti s vremenom a to je da burza ima vlastitu logiku koja se u bitnome razlikuje od našeg poimanja stvari. ono što vi očekujete, a to je porast cijene, desit će se kasnije nego očekujete. sada će cijena pasti ili će tavoriti na ovim razinama neko vrijeme, a najmanje do objave je li prikupljeno 95% dionica ili nije. ako nije, onda ćemo biti na ovim razinama također neko vrijeme, odnosno dok netko ne krene u dizanje cijene od malih ili dok todorić ne krene u dizanje cijene zbog novih kredita.
ako prikupi 95%, opet cijena može gore, ali može i dolje, kako već nekome bude pasalo. on može pritiskati prema dolje da zastraši male s istiskivanjem, a mali će neki sigurno nasjesti jer ne čitaju zakone. po meni je 215 kuna minimum koji je de facto zajamčen u slučaju istiskivanja jer to bi se moglo opisati kao najniža fer cijena za male dioničare, naravno ukoliko neki mali, a ja se ubrajam u takve, ne ospore tu cijenu prvenstveno na glavnoj skupštini i time ih onemoguće s upisom u sudski registar za znatno vrijeme,a u međuvremenu je potrebno tužiti za veći iznos, uz vještačenje.
dakle, niz scenarija je moguć, no doista sumnjam da bi itko prodao po ovim cijenama jer ovo je naravno nečija namjera, no ne isključujem da postoje ljudi koji ne prate vijesti nego naslijepo trguju.

...povijest se ponavlja...

Uprava Tiska mora biti svjesna , da preostali dioničari Tisak, ne zaslužuju
nikakvu torturu niti manipulacije- nego normalan partnerski odnos, u okvirima
svojih ovlasti. Zbog toga bi bilo odgovorno od njih , da se cijena
održi, ako ne i poveća – na zadovoljstvo prodavatelja dionica…..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

miami
Na dnu svakog tvog posta piše da prodamo dionice i kupimo nekretnine. Pa šta radiš onda na ovom forumu?

nek pokrenu drugi krug preuzimanja. nek stave par reklama na tv i jumbo plakate. veliki oglas: vrhunska prilika – samo danas i samo za vas – tisak 200kn. evo ako to objave na sva zvona, ja cu im prodat 1 dionicu, obecavam. za trud

Vama je to logično?
[/quote]

I vama će biti logično kad se malo dulje budete bavili dionicama.
[/quote]

Kolega, ne znate znati koliko dugo se bavim dionicama. 🙂

Ne znam obrisati taj slogan….ali, zašto se osoba koja ima dionice, ne bi
mogla baviti i nekretninama….. nemaš pojma , kako je to zapravo korisno.
U što se ulaže dio zarađenog novca….pa i u nekretnine..zapravo, pet puta
više sam sebavila proteklih godina sa nekretninama nego s dionicama…
Nije vrijeme za dionice…..

Masa novaca je u depozitima…..Dok ne padne porez na kamatu- nema ništa
od kupnje dionica!!!! Naravno, mi ćemo čekati taj svečani trenutak……
Nekretnine niti približno nisu izgubile tu vrijednost kao dionice…
A naročito građevinska zemljišta su cijene porasle!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close