Pa, dajte više prestanite prodavati i pokažite malo dioničarskog dostojanstva !!!!!!!
=400,00 kuna je minimalna cijena koju bi dioničarima trebali isplatiti
najveći vlasnici TISKA…Najveći maloprodajni lanac, koji će istisnuti
male trgovine oko sebe- želi MONOPOL!!! Taj monopol -košta…
Pa, dajte više prestanite prodavati i pokažite malo dioničarskog dostojanstva !!!!!!!
Bolje nek sad slabe ručice prodaju, te dionice neće smetati na putu prema 400 🙂
Da ste pravi dioničari/ brokeri/- sad bi napucali dionicu do nebesa…..
Bolje nek sad slabe ručice prodaju, te dionice neće smetati na putu prema 400 🙂
Ovo mi se čini kao vjerojatniji scenarij nego da nakon ponude cijena padne.
Ovo mi se čini kao vjerojatniji scenarij nego da nakon ponude cijena padne.
[/quote]
zdrava logika nalaže budući da trenutačno svi koji žele mogu prodati po 215,97 ili na burzi po 213-214, cijena nebi smjela nikad više biti ispod toga.Možda bi željeli ili bili prisiljeni prodati da poslovanje krene nizbrdo ALI najavljuju se uštede, konsolidacija,optimizacija i maksimizacija vrijednosti dionice u budućnosti. e da smo u nekom zdravom društvu cijena bi trebala ići od 213 na više.. ali buduć smo u hrvatskoj cijena može u svim smjerovima.
a sta kazete na ovakav scenario drzava proda svoj udio vecinski naprave dokap po nominali da dojdu do 95 pct i naprave squzeout malih dionicara bez pardona i problema sve cisto i po zakonu
a po kojoj cijeni će nas istisnuti??; isplati li se u tom slučaju čekati???
a što ako ne planiraju istiskivanje??
Sve mi se čini da nije vrijeme za prodaju!!
a sta kazete na ovakav scenario drzava proda svoj udio vecinski naprave dokap po nominali da dojdu do 95 pct i naprave squzeout malih dionicara bez pardona i problema sve cisto i po zakonu
mislim da su u ponudi napisali da takvo što ne planiraju, al eto sve moguće
imam Viro pa znam kako je to kad igras prljavo samo sto su u Viru dvije odvojene glave pa je ok ali mislim da ce tisak ici Adrisu jer Todi trebaju pare a na Maistri vidimo kako to izgleda sa perspektive Adrisa i a im squze out nije stran neka sam imao Tisak i mislim sa obzirom na monopol i prihode pa cak i profit koji ce biti veci u buducnosti ovo dionica trenutno vrijedi bar puta dva na cijenu ali bojim se da je ovdje game over i da oni koji budu cekali nece nista postoci mogu samo izgubiti
imam Viro pa znam kako je to kad igras prljavo samo sto su u Viru dvije odvojene glave pa je ok ali mislim da ce tisak ici Adrisu jer Todi trebaju pare a na Maistri vidimo kako to izgleda sa perspektive Adrisa i a im squze out nije stran neka sam imao Tisak i mislim sa obzirom na monopol i prihode pa cak i profit koji ce biti veci u buducnosti ovo dionica trenutno vrijedi bar puta dva na cijenu ali bojim se da je ovdje game over i da oni koji budu cekali nece nista postoci mogu samo izgubiti
ma o čemu ti laprdaš molim te? za squeeze-out treba 95% dionica, a oni imaju niti 80%. neka im audio proda i par vas kojima treba za kruh – opet nije 95%. razbacujete se terminima a pojma nemate. osim toga, mene neće squeezati ispod realne cijene, a o tome odlučuje trgovački sud a ne oni. no, do toga neće doći, uvjeren sam jer im se sigurno ne hoda po sudovima.
U eventualnoj igri sa sudovima izmedju todex-a i malog dionicara… nadam se da shvacas da sigurno gubis i da sigurno nisi zasticen ni od hanfe ni od sudova… sigurno gubis 100%, vec vidjeno…