Istina, krivo navedeno, ali nije bila poanta u nazivu.
pustite čovjeka da investira u miru…
pitao sam dosta ljudi da li znaju da je Tisak reseller Apple proizvoda i da u TisakMedia-i mogu kupiti njihove novotarije. Gotovo nitko to nije znao, stoga apeliram na dioničare da pošalju mail na Tisak i predlože agresivniju marketinšku strategiju. Tisak reklame se prilično često vrte na svim postajama, no često su to akcije proizvoda. Treba ubaciti logo Applea i upoznati ljude, tu bi se lijepo dalo dodatno zaraditi sa se malo potrude. Tisak je i dalje relativno jako nisko zbog AUDIA-a, no potencijal je ovdje već godinama naglašavan kao potencijal rakete no eto dosada se nije desio. A ne tako davno tržili smo se i na 350.
Audio rasprodaje na malim količinama…..Zašto? Nadaju se višoj cijeni,
ako ne- zašto ne stave veće količine?
možda je tamo netko napokon shvatio da ovdje dobit skače svaki kvartal, da se sva ona ulaganja u nove usluge, nove kioske i Mediu napokon isplaćuju dan za danom sve više. pa da stave sve šta imaju na ask na recimo na 200,00 mislim da bi to jako brzo planulo, čak u jednom danu. ovako balave malo pomalo, dopuštaju kontinuiran (ali još uvijek spor) rast i na kraju ipak pune blagajnu.
Nisu ovo više male količine koje se dnevno protrguju.
Naš Tisak nekome postoje vrlo interesantan…a bolja vrimena tek dolaze
Audio rasprodaje na malim količinama…..Zašto? Nadaju se višoj cijeni,
ako ne- zašto ne stave veće količine?
Da hoće velike količine prodati, prodali bi tako da stave svaki dan cijenu za 5-10 kn veću. Ovako kako rade je očigledno da štopaju. Za koga, neznam.
S obzirom na dnevni promet koji je sve veći i Audio će svoje količine prilično brzo ispucat ,a tada ……[emo_namigusa]
S obzirom na dnevni promet koji je sve veći i Audio će svoje količine prilično brzo ispucat ,a tada ……[emo_namigusa]
Da… ako ce bit ovim tempom, znaci jos vise od 3 godine…[emo_zloban]
ovim tempom par mjeseci … oko 240 bumo vidli prometa “ko šodra” …
Ha haha, koje prognoze , kolege moje !
Ok, moje mišljenje se totalno razlikuje ,a budućnost će pokazati tko je bija u pravu. Iz nekog razloga Tisak je u posebnom statusu u Agrokoru.
Naravno , vrijeme će pokazati i zašto ?
Iskreno mi je žao sto nisam imao slobodnih novaca za povećati svoj udio na razinama 100 i ….