TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

-Dobit će svake godine biti sve veća i veća, neprofatibilni kiosci su zatvoreni, faza ulaganja je iza nas i dalje ne nabrajam……

Ajd, molim te, nabrajaj dalje …

Pravi dioničar drži dionice barem 100 godina u svom portfelju.

8. ERSTE- 3.200 [smiley]

8. ERSTE- 3.200 [smiley]

To je već drugi Erste u TOP10 zadnjih dva tjedna a ima još puno lijepih stvari malo niže u knjizi ali to mogu vidjeti samo dioničari. Uglavnom, čuvajte Tisak ko oko u glavi jer ćemo se za dvije godine s nostalgijom sjećati ovih cijena.

-Dobit će svake godine biti sve veća i veća, neprofatibilni kiosci su zatvoreni, faza ulaganja je iza nas i dalje ne nabrajam……

Ajd, molim te, nabrajaj dalje …
[/quote]

@upitnik

Molim te nemoj dalje nabrajati. Ima vremena :-). Nek se ekipa malo potrudi jer sve se može iskopati iz javno dostupnih izvora + malo znanja čitanja izvješća…

protrgovano blizu 3000 dionica danas. a do onih naloga od 1000 i više kuna ima još manje od 2000 dionica!!! naravno, ne računajući jednodnevne naloge.
lijepo za gledati, nema šta. ne da mislim da će moji targeti biti dosegnuti u idućih par godina, nego sam uvjeren u to.

...povijest se ponavlja...

ti si imao dosta targeta tako da ne znamo na koje mislis. iskreno mene je danas malo iznenadila ova guzva na kupnji no ocito je da su veci igraci prepoznali potencijal o kojem vec duze pricam. nadam se da je upitnik dokupio kao sto je i obecao mada je danas trebalo biti brz

ti si imao dosta targeta tako da ne znamo na koje mislis. iskreno mene je danas malo iznenadila ova guzva na kupnji no ocito je da su veci igraci prepoznali potencijal o kojem vec duze pricam. nadam se da je upitnik dokupio kao sto je i obecao mada je danas trebalo biti brz

Brojka je nanas već četveroznamenkasata [kiss] [proud]

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

ja sam prodao TISK prije mjesec dana po 130… uložio u nešto drugo… i zaradio…

a TISK… netko ovdje spominje 1000 što je presmiješno… hm, ja navijam za 200…

lijep rast…idemo dalje laganini ili punom parom…???

ti si presmiješan sa prodajom po 130…a o targetima ćemo za 2-3 godine pa ćemo vidjeti što je smiješno.

...povijest se ponavlja...

ti si presmiješan sa prodajom po 130…a o targetima ćemo za 2-3 godine pa ćemo vidjeti što je smiješno.
[/quote]

Del, moram primjetiti da si i prije 2-3 g zajedno s ostalima govorio da ce to za 2-3g ici gore a sad je niža cijena nego tada… Znaci za 2-3g ako ne na raste onda ces govoriti opet za 2-3g… Koliko, do kad tako? Meni ce jako pasat da raste… ali kad i koliko, ne bih znao… Pa bolje nemoj ulazit u te procjene 2-3g jer do sad nisi bas dobro prognozirao… To je nemoguce znati, pa se glupo upustati u takve procjene, moze za 6mj, a moza za 5g…

P.S. opet da se ne ponavljam, pun sam tiska ko brod i ne pisem nista kontra niti napadam, meni ce jako pasat da raste…

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

Ne vidim razloga da TISK ne ode u nekoj bližoj budućnosti na 300 kn,na tim je razinama bio negdje u 2009,od tada je popravio prihode,maržu i udvostručili dobit.A ako budu FI sve bolji,a ne vidim zašto ne bi bili,moglo bi i više.

"Only dead fish swim with the stream"

New Report

Close