Ha,ha,ha…koji je lik taj Machete,prije mjesec dana je trubio da ide na 400 a sad tvrdi koliko je TISK neperspektivan i skup.Pa zar ima netko da ga ozbiljno shvaća?TISK može i do 160,ali za to je potreban veliki pad indexa u svijetu i na ZSE.TA je tu sporedna.
Oni neiskusni i koji su novi na forumu? Prodao je TISK na 19x, zna da će prije ili kasnije gore, ali nikako da padne na 160 koliko bi Machete htio…
[/quote]
Sad će sigurno TISK na 160 kn,a možda i niže,ne moram govoriti zašto.Ići će u korekciju kao i cijeli ZSE.Naravno Machete neće zaboraviti naglasiti kako je on i njegova TA bila u pravu,jer on je iz TA TISKA uočio veliki pada amera i svijeta.Genije,nema šta.
Više ne mislim da će Tiska biti po 160kn, nego mislim da će biti i po 100kn. Prije toga ne kupujem!
Evo ga… više ne mislim kupiti po 160, nego po 100… e kad bi bilo što se babi snilo… [lol]
Ali ljuti me machetova neosjećajnost prema dioničarima TISKa koji sada sa strahom čitaju ovako katastrofičan post… [lol]
Ja sam čuo da će se dijeliti besplatno. Prodaš po 100 i dobiješ natrag besplatno. Nema ti smisla ovdje se truditi. Nema tu više slabih ručica a ako se i nađe koja to mi pokupimo na 18x 🙂 Pola naloga na kupnji je skriveno što najbolje pokazuje interes za TIsak i nitko se ne trudi braniti cijenu. Meni je i 170 i 190 i 200 ok cijena jer ne planiram tržiti prije 350-400.
Ja sam čuo da će se dijeliti besplatno. Prodaš po 100 i dobiješ natrag besplatno. Nema ti smisla ovdje se truditi. Nema tu više slabih ručica a ako se i nađe koja to mi pokupimo na 18x 🙂 Pola naloga na kupnji je skriveno što najbolje pokazuje interes za TIsak i nitko se ne trudi braniti cijenu. Meni je i 170 i 190 i 200 ok cijena jer ne planiram tržiti prije 350-400.
pa ko će dočekat do 350-400,ja prodajem čim se približi 300 ;-)))))
i 180 bude super kako stvari stoje …
nažalost moguće. svi čekaju pon da se vidi kak će tržište reagirati.
Zanimljivo je čitati ove komentare ,osobito kad znaš rezultate po regijama za sve poslovnice Tiska.
[thumbsup]
Više ne mislim da će Tiska biti po 160kn, nego mislim da će biti i po 100kn. Prije toga ne kupujem!
Sudeći prema ovom postu, kolega MACHETE je definitivno na kupnji.
Jednom će mu se drukanje isplatiti.
Tisak će ići preko 450kn,al ne još, pa oni koji sada kupuju ne trebaju se brinuti.
Bit će nekima i 1ookn super. Dok ne ode veliki paket nema ovdje rasta!
ČEKA i kupovati na 90-100kn.